Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Pääohjelmisto
24.2.-23.9.

Synnytystalkoot

Pullantuoksuinen kabaree lisääntymisestä

Synnytystalkoot on esitys, joka vetää hanskat käteen, nostaa lisääntymiseen liittyvät kysymykset pöydälle ja alkaa vaivata. Näissä talkoissa yhteiskunnalliset odotukset ja henkilökohtaiset valinnat törmäilevät toisiinsa synnyttäen absurdia huumoria tihkuvan kabareen.

Teatteri Telakan kevään 2024 kantaesityksessä nähdään monipuolinen kattaus varieteeviihdettä: musiikkia, nykysirkusta, teatteria, tanssia, dragiä, klovneriaa ja lavarunoutta. Esityksen aikana pullat on uunissa, toisenlaisten isien kerho kokontuu ja keskenmenon tuska kaikuu kaihoisassa kabareesävelmässä. Miltä näyttää uhanalaisen siittiön stand up? Entä vauvan ensimmäinen dragshow?

Syntyvyyteen ja maailman tilaan liittyvät kysymykset koskettavat meitä kaikkia. Siispä haluamme kutsua sinut kanssamme talkoisiin ihmettelemään nykylisääntymisen kysymyksiä. Olet sitten lapsellinen tai lapseton, ehkäisystä luopumista harkitseva, maailmantuskan kanssa painiva tai valittuun perheeseen adoptoitu, sinä olet tervetullut näihin talkoisiin. Lopuksi sytytetään varpajaissikarit ja nautitaan talkooporukalla tuoretta pullaa.

Konsepti ja ohjaus Meri-Maija Näykki
Käsikirjoitus ja koreografia Työryhmä
Dramaturginen apu Iira Halttunen
Esiintyjät Kerttu Opus, Petra Poutanen, Piki Rantanen, Tanjalotta Räikkä
Musiikki ja äänisuunnittelu Petra Poutanen
Puvustus Ella Kauppinen / Työhuone Hengari
Lavastus ja valosuunnittelu Perttu Sinervo (Lavastuksen osana nähdään Elena Nestorovan VIA DOLOROSA, C’EST LA VIE, BON VOYAGE -teos)
Graafinen ilme, valokuvat, teaserit ja traileri Petteri Aartolahti

Esityksen kesto 2 h 15 min

* * *

La 14.9. klo 15 näytöksen yhteydessä Kulttuuritalo Telakan tiloissa järjestetään Hehkumahkun Lapsiparkki.

Hehkumahkun Lapsiparkki mahdollistaa vanhempien teatteri-elämyksen Teatteri Telakan Synnystalkoot – esityksessä!

Hehkumahkun lapsiparkissa on monitaiteellista tekemistä ja ohjelmaa 3-10-vuotiaille lapsille. Lapsiparkissa on luvassa sirkusharjoittelua, piirtämistä ja maalamista sekä erilaisia pelejä ja leikkejä. Lasten toiveita kuunnellaan siinä, mitä tehdään. Jos tulee eri ikäisiä lapsia, jaamme lapset isompien ja pienempien ryhmään, joille on omaa ohjelmaa. Ohjaajina on Yhteisötaidekoulu Hehkumahkun kokeneita taidekasvattajia.

Lapsiparkki on esityksen kävijöille ilmainen. Ennakkoilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen hehkumahku@gmail.com. Ilmoitathan lapsen iän sekä mahdolliset erityishuomiot.
Yhteyshenkilö: Johanna Peltola, p.0503486118

Tulevat esitykset

03.09.
19.00
Teatteri Telakka
05.09.
19.00
Teatteri Telakka
11.09.
19.00
Teatteri Telakka
14.09.
15.00
Teatteri Telakka
20.09.
19.00
Teatteri Telakka
21.09.
15.00
Teatteri Telakka
23.09.
19.00
Teatteri Telakka
Ylös