Sivuston navigointi

Hyppää sivun sisältöön

Liput & Info

Liput Teatteri Telakan esityksiin myy Tiketti, www.tiketti.fi/teatteritelakka

0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)

Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetkeä ennen esityksen alkua. Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovilipunmyynnistä sen aukioloaikoina (puh.nro. 044 706 4865).

Kaikkia Tiketissä myynnissä olevia lippuja on nyt myös mahdollista ostaa suoraan R-kioskilta, varausta tekemättä.

Hinnat
28 € Peruslippu
19 € Eläkeläiset
14 € Opiskelijat, työttömät, varus- ja siviilipalvelushenkilöt
12 € Teatterialan ammattilaiset (max. 2 lippua per ammattilaiskortti)
10 € Opiskelijan äkkilähtö (vain ovilipunmyynnistä esityspäivinä)
22 € Ryhmälippu (vähintään 10 henkilöä)
12 € Opiskelijaryhmälippu (vähintään 10 henkilöä)

Hinnat 1.8.2024 alkaen oleviin esityksiin
30 € Peruslippu
20 € Eläkeläiset
15 € Opiskelijat, työttömät, varus- ja siviilipalvelushenkilöt

Ilmoitetut hinnat sisältävät Tiketin palvelumaksut, mutta eivät mahdollisia toimituskuluja. Lippujen hinnoissa voi olla esityskohtaisia poikkeuksia. Tarkista hinnat osoitteessa www.tiketti.fi/teatteritelakka

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Avustajaa tarvitsevat katsojat saavat avustajan maksutta mukaan. Näissä tapauksissa tiedustelut ja lippuvaraukset suoraan osoitteeseen petteri.aartolahti@teatteritelakka.fi

Kaikukortti

Kaikukortilla pääsee valtaosaan Teatteri Telakan esityksistä. Tiedustelut ja varaukset voi tehdä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen
petteri.aartolahti@teatteritelakka.fi. Varatut liput voi noutaa ovilipunmyynnistämme, joka aukeaa esityspäivinä Kulttuuritalo Telakan 2. kerroksessa tuntia ennen esityksen alkua. Varaudu näyttämään Kaikukorttisi ja kertomaan sen tunnus (kirjain- ja/tai numerosarja). Kaikukortti-lippuja on rajallinen määrä.

Kaikukortti-lippuja voi tiedustella myös suoraan ovilipunmyynnistä ilman ennakkovarausta.

Lisätietoja Kaikukortista: www.kaikukortti.fi

Lippujen vaihtaminen ja palauttaminen

Lippujen palautukset ja vaihdot lahjakortteihin hoituvat Tiketin nettilomakkeella osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja Tiketti palauttaa lipun hinnan, muttei palvelumaksuja ja toimituskuluja.

Jo ostetut liput voi vaihtaa johonkin toiseen järjestettävään esitykseen olemalla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lipun vaihdosta peritään uusi palvelumaksu.

Jos sairastut etkä pääse esitykseen, voit tiedustella mahdollisuutta lipun vaihtamiseen toiselle esityspäivälle sähköpostitse osoitteesta petteri.aartolahti@teatteritelakka.fi

Lahjakortit

Lahjakorttimme ovat voimassa 12 kuukautta. Voimassaolevat lahjakortit on mahdollista uusia suoraan Tiketin verkkokaupassa samalla summalla, https://www.tiketti.fi/teatteri-telakan-lahjakortti-tuotteet/43942. Lahjakortin uusiminen onnistuu myös Tiketin puhelinpalvelussa (0600-1-1616) tai sähköpostitse (hei@tiketti.fi).

Vanhentuneen lahjakortin uusiminen onnistuu puhelinpalvelun tai sähköpostin välityksellä. Tällöin uusimisesta pidätetään 5 € käsittelykulu.

Teatteri Telakka sijaitsee Kulttuuritalo Telakan 3. kerroksessa osoitteessa Tullikamarin aukio 3, 33100 Tampere. Lipunmyynti sijaitsee rakennuksen 2. kerroksessa. Sisäänkäynti rakennukseen käy Ravintola Telakan kautta. Tampereen rautatieasemalta matkaa on noin 300 metriä ja linja-autoasemalta noin 900 metriä. Lähin ratikkapysäkki on Tulli.

Teatterisaliin pääsee esityksestä riippuen noin 5-15 minuuttia ennen esityksen alkua. Suosittelemme saapumaan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen kuin näytös alkaa. Käynti katsomoon käy salin halki, joten kaikkiin esityksiin ei ole mahdollista päästä enää esityksen alettua.

Teatteri sijaitsee kulttuuritalon kolmannessa kerroksessa. Kerrosten välillä ei ole hissiä.

Pääsisäänkäynti (Kulttuuritalon ensimmäinen kerros)

Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle. Ovi on raskas. Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 2 cm korkea kynnys mutta pääsisäänkäynnin edessä on kulkuliuska. Pääsisäänkäynnin leveys ensimmäisessä kerroksessa on 1730 mm. Pääsisäänkäynnin sisäoven leveys on 1360 mm.

Toinen kerros

Toiseen kerrokseen, jossa sijaitsevat vessat ja lipunmyynti, on 15 portaan päässä. Portaiden korkeus on 180 mm. Portaikon leveys on 1260mm (sis. käsijohteet 1025 mm). Esteetöntä wc:tä ei ole. Vessat ovat sukupuolineutraaleja.

Teatteri

Teatteri sijaitsee kolmannessa kerroksessa, jonne johtaa 15 porrasta. Portaiden korkeus on 180 mm. Portaikon leveys on 1255 mm (sis. käsijohteet 1065 mm). Oviaukon leveys on 1200mm.
Käytössä ei ole induktiosilmukkaa.
Katsomon asettelu on teoskohtainen. Lisätiedot teoskohtaisista katsomoista voi kysyä osoitteesta perttu.sinervo@teatteritelakka.fi. Katsomon tuoleissa ei ole käsinojia.

Avustajat ja tulkit

Avustaja ja tulkki pääsevät sisään maksutta. Tarkistamme tulkkien sijainnit esityskohtaisesti muuttuvan katsomon mukaan. Voimme lähettää tulkattavat materiaalit etukäteen. Jos tulet avustajan tai tulkin kanssa ota yhteyttä teatterin lipunmyyntiin petteri.aartolahti@teatteritelakka.fi järjestelyihin ja lisäinfoihin liittyen.

Ylös