TEATTERI TELAKKA HAKEE TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ 1.8.2024 ALKAEN

Tarjolla joustava työpaikka yhteisöllisessä huippuporukassa vapaan kentän paraatipaikalla!

Talous- ja hallintopäällikkönä vastaat yhdistysmuotoisen teatterin taloudesta, palkanmaksusta ja hallinnosta sekä strategisesta suunnittelusta ja toiminnan kehittämisestä yhteistyössä yhdistyksen kollektiivisen johdon (hallitus ja taiteellinen johtoryhmä) kanssa. Talous- ja hallintopäällikkö vastaa operatiivisen toiminnan sujuvuudesta sekä toimii esihenkilönä toimisto- ja tuotantohenkilökunnalle. Hän toimii myös hallituksen sihteerinä ja hoitaa muita yhdistystoimintaan liittyviä tehtäviä.

Yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Tampereen Kulttuuritalo Telakalla. Talous- ja hallintopäälliköltä vaaditaan kykyä ja halua tarttua haasteisiin positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Ripaus luovaa hulluutta ja avointa mieltä yhdistettynä rautaiseen yhdistys- ja talousosaamiseen auttaa hoitamaan tehtävää menestyksellisesti. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen osaamista ja englannin kielen taitoa.

Hakijalta odotamme:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta järjestö- ja yhdistystoiminnasta
  • Kokemusta ja ymmärrystä yhdistystaloudesta, hallintotehtävien hoitamisesta sekä johtamisesta ja organisaation kehittämisestä
  • Hyviä vuorovaikutus- neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja itsensä johtamiseen
  • Tinkimätöntä ja joustavaa asennetta

Katsomme eduksi:

  • Teatterikentän tuntemuksen ja kiinnostuksen taiteisiin
  • Kulttuuri- ja taidealan verkostot

Hakuaika päättyy 11.2.2024. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaiseksi (12kk) sopimuksen mukaan 80 % työajalla, määräajan jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme joustavan työn, jossa aikataulut ja kokonaistyöaika on sovittavissa. Työ alkaa viimeistään 1.8.2024, mutta perehdytys tapahtuu jo keväällä.

Palkkaus: Esitäthän mahdollisen palkkatoiveen järjestöalan ja vapaan teatterikentän yleisen palkkatason huomioiden. Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelo toimitetaan pdf-muodossa sähköpostilla osoitteeseen sarianne.tursas@teatteritelakka.fi. Viestin aihe: Talous- ja hallintopäällikkö. Liitä mukaan suosittelijoiden yhteystiedot. Mikäli haluat kertoa itsestäsi lisää, liitä hakemukseen blogi, vlogi, Instagram, LinkedIn tms. profiilin linkki.

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen talous-ja hallintopäällikkö Sarianne Tursas sarianne.tursas@teatteritelakka.fi / +358 45 200 3737