Teatteri Telakka mukaan Kaikukortti-toimintaan!

Vuoden 2023 alusta alkaen Teatteri Telakan esityksiin on mahdollista päästä Kaikukortilla.

Kaikukortilla pääsee valtaosaan Teatteri Telakan esityksistä. Tiedustelut ja varaukset voi tehdä etukäteen sähköpostitse osoitteeseen
petteri.aartolahti@teatteritelakka.fi. Varatut liput voi noutaa ovilipunmyynnistämme, joka aukeaa esityspäivinä Kulttuuritalo Telakan 2. kerroksessa tuntia ennen esityksen alkua. Varaudu näyttämään Kaikukorttisi ja kertomaan sen tunnus (kirjain- ja/tai numerosarja). Kaikukortti-lippuja on rajallinen määrä.

Kaikukortti-lippuja voi tiedustella myös suoraan ovilipunmyynnistä ilman ennakkovarausta.

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuripalveluihin, jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon. Voit tutustua Kaikukorttia jakaviin tahoihin ja Kaikukortin kulttuuritarjontaan eri Kaikukortti-alueiden verkkosivuilla.

Voit saada Kaikukortin, jos
– olet jonkin Kaikukortti-toiminnassa mukana olevan sosiaali- ja terveysalan toimijan asiakas
– olet lisäksi tiukassa rahatilanteessa etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja ja
– olet vähintään 16-vuotias.

Kaikukortin haltija voi hankkia maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille lapsilleen tai lapsenlapsilleen silloin, kun he menevät yhdessä samaan tapahtumaan (ei koske kansalaisopistojen kursseja).

Voit saada Kaikukortin ainoastaan sellaiselta Kaikukortti-verkostossa olevalta sosiaali- ja terveysalan toimijalta, jonka asiakas olet. Jos et ole minkään Kaikukorttia jakavan paikan asiakas, voit hakeutua asiakkaaksi, jos asiakkuuden kriteerit täyttyvät.

Lisätietoja kaikukortista: www.kaikukortti.fi