Life After

Life After on avaruutta ja ajan suhteellisuutta käsittelevä visuaalinen nykysirkusesitys, jossa yhdistyvät tasapainoilu, illuusiot painottomuudesta, katoavista kehonosista ja universumin valtijuudesta. Teos tarjoaa erilaisia näkökulmia ympäröivään maailmaan kehollisesti ja sanoitta. Mikä merkitys on silmin nähtävällä, mikä näkymättömällä?

Todellisuuden kerroksellisuus ja ihmisyyden suhteellisuus viitoittavat aivosoluja nyrjäyttävään seikkailuun itseemme ja avaruuden ääriin.

Vilus.art on sirkustaiteilija Vilhelmiina Sinervon perustama työryhmä, joka pyrkii koskettamaan ja näyttämään maailmaa hieman toisenlaisesta vinkkelistä hyödyntäen sirkusta ja audiovisuaalisia elementtejä.

Life After tuotetaan yhdessä Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirk:n kanssa.

Konsepti ja sirkusesiintyminen Vilhelmiina Sinervo
Koreografia Hedda Liukkala
Valosuunnittelu Kauri Klemelä
Äänisuunnittelu Tuomas Gröndahl
Lavastus Perttu Sinervo
Puvustus Enna Paavilainen
Mediataiteilija Sara Pathirane

Tuotanto
Vilus.art
Agit-Cirk

Kesto n. 45 min
Ikäsuositus 7+

Esitys sopii kaiken kielisille.

HUOM! 28.1 – 5.2.2022 esitykset on jouduttu siirtämään rajoitusten takia. Uudet esityspäivät ovat ke 25.5. klo 19, pe 27.5. klo 19, la 28.5. klo 17, ke 1.6. klo 19, to 2.6. klo 19 ja su 5.6. klo 14. Jo ostetut liput käyvät uusille esityspäiville sellaisinaan. Jos uusi ajankohta ei ole sopiva, voit pyytää rahojen palauttamista, jolloin Tiketti palauttaa lipun hinnan, muttei palvelumaksuja ja toimituskuluja. Myös vaihto lahjakorttiin on mahdollinen. Palautukset ja vaihdot lahjakorttiin onnistuu Tiketin lomakkeella osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Henkilöihin, jotka ovat jo ostaneet tai varanneet liput 28.-5.2. esityksiin tullaan olemaan erikseen yhteydessä Tiketin tai teatterin toimesta, mikäli he ovat antaneet yhteystietonsa. Tiketti lähettää toimintaohjeet sähköpostitse sekä tiedottaa esityskohtaisilla tapahtumasivuilla osoitteessa www.tiketti.fi.


Life After is an audiovisual contemporary circus show that deals with the phenomena of space and the relativity of time and reality. The show bends familiar thought patterns to present alternative explanations in the universe. Elements the show combines include the illusion of weightlessness, balancing, disappearing body parts and ruling of the universe. What is the importance of things you can see and those that are invisible?

Life After is produced by Circus and music Association Agit- Cirk in collaboration with the Vilus.art -team. Vilus.art was established by circus artist Vilhelmiina Sinervo and it is focused on showing the world from a different angle to create touching moments with circus and audiovisual elements.

Supporters: Arts Promotion Centre Finland, Jenny ja Antti Wihuri Foundation, Samuel Huber Foundation, Oskar Öflund Foundation

Vilus.art team
Concept and circus performing Vilhelmiina Sinervo
Choreography Hedda Liukkala
Light design Kauri Klemelä
Sound design Tuomas Gröndahl
Scenography Perttu Sinervo
Costume design Enna Paavilainen
Video artist Sara Pathirane

Duration 45 min
Age limit +7
Language no problem

Esitykset

Ei tulevia esityksiä