Dr. DJ

Fragmentteja luista ja sieluista

Anna ja miehensä Andros ovat jumissa asunnossaan ulkonaliikkumiskiellon takia. Anna yrittää estää valokuvaajamiestään lähtemästä vaaralliselle retkelle. Andros ei kuuntele – ja kuolee. Myöhemmin myös Anna päättää altistaa itsensä vaaralle.

Dr. DJ on valkokankaalla ja sen ympärillä tapahtuva cinematografinen ja teatraalinen tutkimusmatka. Lyhytelokuva kertoo rakkaudesta, kuolemasta ja ihmisen vastustamattomasta halusta laittaa itsensä likoon mitä vaarallisimmissakin tilanteissa.

Poikkitaiteellisessa elokuvaillassa luvassa on puolen tunnin elokuvanäytännön lisäksi vaihtuvaa ohjelmaa ja kabaree-tunnelmaa – puheenvuoroja, kapakkamiljöö ja DJ.

Dr. DJ ei pysty parantamaan kaikkia haavoja, mutta pyrkii tekemään neuvoa-antavan diagnoosin.


During the curfew, Anna and her husband Andros are trapped in their apartment. Anna tries to prevent her husband, a photographer, not to make a risky adventure. Andros doesn’t listen – and gets killed. Later Anna does her own adventure.
A short movie about love, death and the irresistible desire to expose oneself to danger even in the most hazardous situations.


Käsikirjoitus ja ohjaus Hassan Blasim

Näyttelijät
Anna Kankila
Antti Mankonen

Kuvaus ja editointi Lasse Poser
Musiikki Staffan Södergård

Liput
Peruslippu 13,50 €

Tulevat esitykset

 • ti
  26
  loka
  2021

  Dr. DJ

  19:00Teatteri Telakka

  Ensi-ilta

 • pe
  29
  loka
  2021

  Dr. DJ

  19:00Teatteri Telakka

 • ke
  03
  marras
  2021

  Dr. DJ

  19:00Teatteri Telakka

 • ti
  09
  marras
  2021

  Dr. DJ

  19:00Teatteri Telakka

 • to
  11
  marras
  2021

  Dr. DJ

  19:00Teatteri Telakka