Turvallisuusohjeistukset

Katsojiemme ja henkilökuntamme turvallisuus on Teatteri Telakalle ensiarvoisen tärkeää. Siksi olemme sitoutuneet noudattamaan Suomen Teatterit ry:n kansallista yleisöturvallisuusohjeistusta. Voit tutustua ohjeistukseen täällä: http://www.suomenteatterit.fi/covid-19/. Seuraamme ajantasaisia viranomaisten ohjeita ja päivitämme tarvittaessa omia ohjeistuksiamme.

Tutustuthan alla oleviin ohjeistuksiin ennen kuin tulet teatteriin. Tehdään teatterissakäynneistä ja yhteisistä kohtaamisista mahdollisimman turvallisia!

Koronapassi

Ravintola Telakalla on otettu käyttöön koronapassi ja se tarkastetaan ravintolan ovella klo 16.00 lähtien. Teatteriin kuljetaan ravintolatilojen kautta, joten varauduthan näyttämään koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen saapuessasi klo 16 jälkeen alkaviin esityksiin. Saavuthan teatteriin ajoissa, kiitos!

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus. Todistuksen saa, kun rokotukset on otettu, koronatauti sairastettu tai kun tuoreen koronatestin tulos on negatiivinen.

Ohjeet koronapassin käyttöön Teatteri Telakalla
* Koronapassin voi ladata Omakannasta osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi
* Koronapassin voi joko tulostaa tai näyttää mobiililaitteelta 
* Passi tarkastetaan Ravintola Telakalle sisääntulon yhteydessä.
* Varauduthan todistamaan henkilöllisyytesi.
* Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja tai muita todistusten tietoja.

Mikäli sinulla on liput esityksiimme, mutta sinulla ei ole koronapassia, voit palauttaa lippusi tai vaihtaa ne myöhempiin esityksiin tai lahjakorttiin. Tällöin ole yhteydessä Tikettiin, joko sähköpostitse osoitteeseen hei@nulltiketti.fi tai puhelimitse numeroon 0600-1-1616.

Liput

Jonotuksen ja ruuhkien välttämiseksi pyydämme ostamaan liput ennakkoon Tiketistä ja suosimaan mobiili- tai pdf-lippuja. Huomioithan, että myös myynnissä olevat paikkamäärät ovat normaalia pienemmät, jolloin lippuja ei välttämättä edes jää ovilipunmyyntiin.

Viranomaisohjeistukset velvoittavat tapahtumajärjestäjiä keräämään yhteystiedot kaikilta yleisön jäseniltä mahdollisen tartuntaketjun selvittämisen varalta. Myös tämän vuoksi suosittelemme ensisijaisesti ostamaan liput Tiketin kautta.

Teatteri Telakan oma lipunmyynti aukeaa tapahtumapäivinä tuntia ennen esityksen alkua Kulttuuritalo Telakan toisessa kerroksessa. Emme käsittele käteistä lipunmyyntipisteessämme, joten pyydämme tarvittaessa varautumaan korttimaksamiseen.

Teatterin oman lipunmyynnin puhelin 044 706 4865 on auki esityspäivinä tuntia ennen esitystä, muulloin asiakkaidemme kysymyksiin vastaa Tiketin puhelinpalvelu 0600-1-1616 ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm). Kaikissa lippuja koskevissa kysymyksissä voit myös ottaa yhteyttä Teatteri Telakan lipunmyynnin vastaavaan Petteri Aartolahteen, petteri.aartolahti@nullteatteritelakka.fi. Huomioithan, että vastauksessa saattaa olla parin päivän viive.

Ohjeet lippujen palauttamiseen tai vaihtamiseen esityksen peruuntuessa löytyvät lippuinfostamme.

Käsihygienia ja tilojen siisteys

Pidä huolta hyvästä käsihygieniasta. Kädet voi pestä Kulttuuritalo Telakan toisen kerroksen WC-tiloissa. Tämän lisäksi rakennuksen kaikissa kerroksissa on saatavilla käsidesiä. Muistathan tarvittaessa aivastaa joko nenäliinaan tai hihaasi.

Noudatamme kaikissa tiloissamme tehostettua siivousta ja pyyhimme kosketuspintoja tavallista useammin.

Saapuminen teatteriin

Tule teatteriin vain terveenä ja oireettomana. Jos tunnet itsesi sairaaksi, jääthän kotiin. Sairastapauksissa vaihdamme lipun lisäkuluitta toiseen esitykseen, kunhan siitä ilmoitetaan teatterin lipunmyyntiin ennen esityksen alkua.

Pyydämme saapumaan paikan päälle viimeistään 20 minuuttia ennen esityksen alkua! Myöhässä tulleita emme pysty valitettavasti päästämään katsomoon enää esityksen alettua.

Kulku teatteriin tapahtuu poikkeuksellisesti Kulttuuritalo Telakan vasemmalla päädyllä sijaitsevien ulkoportaiden kautta. Henkilökuntamme ohjaa katsojat turvavälit huomioiden rakennuksen toisessa kerroksessa sijaitsevan tilausravintolan pöytiin odottamaan. Samalla tarkastetaan liput ja kerätään kaikkien asiakkaiden yhteystiedot. Telakan toisen kerroksen tilausravintolan myyntitiski on avoinna vain ensi-illoissa ja K18-esityksissä, muissa palvelee ensimmäisen kerroksen ravintola. Narikka ei ole esityspäivinä käytössä, joten pyydämme ottamaan takit ja laukut mukaan katsomoon.

Porrastamme katsojien pääsyä aulatiloihin teatteriin tultaessa, väliajalla ja poistuttaessa niin, että turvavälit toteutuvat kaikissa vaiheissa. Pyydämme huomioimaan, että tämän vuoksi teatteritapahtuman kesto saattaa hieman vaihdella.

Kasvomaskit

Aulahenkilökuntamme käyttää kasvosuojaimia asiakaspalvelutilanteissa. Suosittelemme kasvosuojainten käyttöä myös asiakkaillemme ja tarjoamme tarvittaessa kertakäyttöisen maskin.

Esityksessä

Teatterisalin ovet avataan noin 15 minuuttia ennen esityksen alkua, jolloin henkilökuntamme ohjaa yleisön katsomoon. Riittävien etäisyyksien takaamiseksi katsomon paikkamäärää on rajattu niin, että yksittäisten henkilöiden välillä on suositusten mukaiset turvavälit.

Väliaika ja tarjoilut

Useimmat syksyn esityksistä ovat väliajattomia, mutta myös poikkeuksia saattaa olla. Mikäli esityksessä on väliaika, pyydämme katsojia siirtymään turvavälit huomioiden takaisin toisen kerroksen tilausravintolan pöytiin. Tiedot väliajoista löydät teatterin nettisivuilta kunkin esityksen tietojen yhteydestä.

Tarjoilutilaukset väliajalle voi tehdä ennakkoon osoitteesta tiina.tokkari@nulltelakka.eu. Tilattavat tuotteet löytyvät Ravintola Telakan nettisivuilta osoitteesta http://www.telakka.eu/teatterin-valiaikatarjoilut/.

Esityksen jälkeen

Poistuthan esityksen jälkeen tiloista turvavälit huomioiden henkilökunnan ohjeistusten mukaisesti.

Henkilökuntamme vastaa kaikkiin kysymyksiin turvallisuusjärjestelyistä syksyn esityskauden aikana. Tarvittaessa ota yhteyttä Teatteri Telakan tuottajaan: Heidi Vehmas, 044 775 0852, heidi.vehmas@nullteatteritelakka.fi (ma, to, pe 10-16, ti-ke 16-18)

Kiitämme yhteistyöstäsi, tervetuloa teatteriin!