Laskutus

Pystymme vastaanottamaan laskuja verkkolaskuna, paperisena laskuna tai sähköpostin liitteenä tulevana PDF tai TIFF -muotoisena laskuna. Suosittelemme ensisijaisesti verkkolaskua.

Verkkolaskut

OVT-tunnus 003710931837
Operaattori OpusCapita Solutions Oy
Välittäjätunnus E204503

Sähköpostilaskut

TeatteriTelakkary.FI.P.133381-4@nulldocinbound.com

Jätä sähköpostiviestin otsikkokenttä (Subject) tyhjäksi. Viestin vastaanottajakentässä saa olla vain edellä mainittu osoite. Jos lasku halutaan toimittaa samalla muillekin on heidät laitettava sähköpostiviestiin kopion saajiksi. Laskun tulee olla sähköpostin liitteenä PDF- tai TIFF-muodossa. Kaikki samaan laskuun liitettävät dokumentit on yhdistettävä yhteen liitetiedostoon.

Paperilaskut

Teatteri-Telakka ry
PL 64055
FI-00021 LASKUTUS

PL-osoite on kuoren lisäksi merkittävä myös itse laskuun tai käytettävä ikkunallista kuorta. Huom. Tähän laskutusosoitteeseen saa lähettää vain laskuja! Tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.


e-invoice

EDI-code: 003710931837
Operator: OpusCapita Solutions Oy
Transmitter code: E204503

Email invoices

TeatteriTelakkary.FI.P.133381-4@nulldocinbound.com

Leave the email subject and the message field empty. Make sure to type only one receiver in ‘To’ field. If you wish to send copies of the message, do not use ‘To’ field. Add the recipients in the ‘Cc’ or ‘Bcc’ fields instead. The invoice must be a single PDF or TIFF file attachment containing all the documents required.