Elävien hautajaiset

Elävien hautajaisten lisäesitykset syksylle 2018 joudutaan valitettavasti perumaan. Lipunostaneisiin tullaan olemaan yhteyksissä lähiaikoina!

Loistavan vastaanoton keväällä saanut Elävien hautajaiset jatkaa yleisömenestyksen myötä ohjelmistossa. Vahvasta visuaalisesta ilmeestään ja tarkasta näyttelijäntyöstä kiitoksia kerännyt esitys nähdään syyskaudella vielä kolme kertaa.

Edgar Allan Poen teoksiin perustuva esitys kertoo pelosta sekä tuntematonta että ihmisen sisältä kumpuavaa pimeyttä kohtaan. Se kertoo henkilöistä, jotka joutuvat kohtaamaan vieraan sekä itsessään, läheisissään että ympäristössään.

Esitys on tragikoominen, hyytävä ja surrealistinenkin sukellus mainettaan monipuolisemman kauhukirjailijan maailmaan. Poen kirjallisessa tuotannossa kuoleman, surun ja syyllisyyden teemat kietoutuvat tiiviisti yhteen rakkauden, valeuutisten ja hienoviritteisen huumorin kanssa.

 Ensi-ilta 3.3.2018 Teatteri Telakalla.

Dramatisointi ja ohjaus Tuomo Rämö

Rooleissa Antti Mankonen, Petri Mäkipää, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli

Äänisuunnittelu ja musiikki Hannu Hauta-aho
Pukusuunnittelu Tiina Helin
Valosuunnittelu Nadja Räikkä
Lavastussuunnittelu Perttu Sinervo

Julistekuva Visa Knuuttila

Tulevat esitykset

Ei tulevia esityksiä

Arvioita

”Tämä on tragikomediaa parhaimmillaan.”
Markus Määttänen / Aamulehti 7.3.2018

”Elävien hautajaiset on ehdottomasti enemmän kuin osiensa summa ja sellaisenaan harvinaista viihdyttävää, mutta vakavilla teemoilla toimivaa teatteria. ”
Johanna Siik / Sylvi 4.4.2018

”Katsomon läheisyys tuottaa näyttämölle silkkipaperinherkän tunnelman.”
Aksu Piippo / Hämeen Sanomat 13.3.2018