Kärhi, osa 2: Liikkellelähtö

Kärhi, osa 2: Liikkeellelähtö on purkutaidetalo Pinni47:ään rakentuva kasvitaiteellinen installaatio, jonka keskiössä on kasvien ja runon äärellä tapahtuva oleskelu.

Toisen osan kantava taiteellinen idea on ajatus Kärhi-trilogian osien muodostamasta jatkumosta: miten taideteokset liittyvät toisiinsa, kuinka ne kommunikoivat ja ”kärheytyvät” keskenään? Pinni47:ään toteutettavassa teoksessa kohdataan ensimmäisessä osassa syntynyt taiteellinen ilmiö uudelleen uudessa tilassa ja syvennetään siihen liittyvää kokemusta. Urbaani kasvihuone tai kasvun tila kutsuu rauhoittumaan ja hiljentymään vehreyden keskelle.

Kärhi on esitystrilogia kasvin, ihmisen ja runon mahdollisuuksista. Trilogian ensimmäinen osa oli Teatteri Telakalla toukokuussa 2023 nähty Kohtaaminen. Kolmas osa Juurtuminen toteutetaan vuoden 2024 aikana.

Kärhi-työryhmä on yksi 25:stä pirkanmaalaisesta taiteilijasta tai taiteilijaryhmästä, jotka on valittu osaksi Tampereen ensimmäisen purkutaidetalon Pinni47:n kuratoitua näyttelyä. Talo on avoinna yleisölle 7.6.-30.7.2023. Lisätiedot ja lipunmyynti osoitteessa www.pinni47.fi.

Työryhmä
Nadja Räikkä
Tommi Silvennoinen
Vilhelmiina Sinervo

Installaatio nähtävissä Purkutaidetalo Pinni47:ssä
7.6. – 30.7. keskiviikosta sunnuntaihin klo 12 – 19
Pinninkatu 47, Tampere

Pääsyliput
www.pinni47.fi
www.lippu.fi

Kertalippu, aikuinen:
8 € + lippu.fi -palvelumaksut

7-17-vuotiaat:
5 € + lippu.fi -palvelumaksut

Kesäpassi 31.5. asti:
20 € + lippu.fi -palvelumaksut

Kesäpassi 1.6. alkaen:
25 € + lippu.fi -palvelumaksut