Hakuaikaa jatkettu: Teatteri Telakka hakee talous- ja hallintopäällikköä

Tehtävässä vastaat yhdistysmuotoisen teatterin taloudesta, palkanmaksusta ja hallinnosta sekä strategisesta suunnittelusta ja toiminnan kehittämisestä yhteistyössä yhdistyksen kollektiivisen johdon (hallitus ja taiteellinen johtoryhmä) kanssa. Talous- ja hallintopäällikkö vastaa operatiivisen toiminnan sujuvuudesta sekä toimii esihenkilönä toimisto- ja tuotantohenkilökunnalle. Hän toimii myös hallituksen sihteerinä ja hoitaa muita yhdistystoimintaan liittyviä tehtäviä.

Yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Tampereen Kulttuuritalo Telakalla. Talous- ja hallintopäälliköltä vaaditaan kykyä ja halua tarttua haasteisiin positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Teatteri Telakka on palkittu vapaan kentän ammattiteatteri ja osa monipuolisesti toimivaa kulttuuritaloa, joten ripaus luovaa hulluutta ja avointa mieltä yhdistettynä rautaiseen yhdistys- ja talousosaamiseen auttaa hoitamaan tehtävää menestyksellisesti. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen osaamista ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan yhteisöllisessä huippuporukassa vapaan kentän paraatipaikalla! Tarjoamme joustavan työ, jossa aikataulut ja kokonaistyöaika ovat sovittavissa. Työ sijoittuu pääasiassa arkipäiville.

Hakijalta odotamme:

  • Soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta järjestö- ja yhdistystoiminnasta
  • Kokemusta ja ymmärrystä yhdistystaloudesta, hallintotehtävien hoitamisesta sekä johtamisesta ja organisaation kehittämisestä
  • Hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitoja
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja itsensä johtamiseen
  • Tinkimätöntä ja joustavaa asennetta

Katsomme eduksi:

  • Teatterikentän tuntemuksen ja kiinnostuksen taiteisiin
  • Kulttuuri- ja taidealan verkostot

Valinnat tehdään viimeistään 15.11. tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaiseksi (6-12kk) sopimuksen mukaan 60–80 % työajalla, määräajan jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa marraskuussa 2021, jolloin työhön voi perehtyä opintovapaalle siirtyvän sijaistavan toiminnanjohtajan kanssa rinnakkain työskennellen.

Palkkaus: Esitäthän mahdollisen palkkatoiveen järjestöalan ja vapaan teatterikentän yleisen palkkatason huomioiden. Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelo toimitetaan pdf-muodossa sähköpostilla osoitteeseen heidi.vehmas@nullteatteritelakka.fi. Viestin aihe: Talous- ja hallintopäällikkö. Liitä mukaan suosittelijoiden yhteystiedot. Mikäli haluat kertoa itsestäsi lisää, liitä hakemukseen blogi, vlogi, Instagram, LinkedIn tms. profiilin linkki.

Lisätietoja tehtävästä antaa sijaistava toiminnanjohtaja Heidi Vehmas ma-to klo 11–16 välisenä aikana, puh. 044 775 0852.