Teatteri Telakan juhlat huipentuvat 25-vuotisjuhlaohjelmistoon

25-vuotisjuhlaohjelmisto

Teatteri Telakka viettää 25-vuotisjuhlaansa huikean monipuolisella, viisi kantaesitystä sisältävällä ohjelmistolla. 25-vuotisjuhlaohjelmisto nähdään Teatteri Telakalla 22.9.-11.11.2021. Tervetuloa nauttimaan teatterista!


Satujen disko – Full HD

Juhlaohjelmiston käynnistää Antti Haikkalan ohjaus Satujen disko – Full HD, joka on ensi-illassa keskiviikkona 22.9.21. Esitys vyöryttää kattauksen elävää musiikkia, kuolemaa, videotaidetta, draamaa, jorausta ja baaritiskin. Gootti Vapaavuori nähdään keikalla esityksessä. Gootti Vapaavuori on vaikuttanut myös nimellä Nuutti Vapaavuori Pekko Käppi & K:H:H:L-yhtyeessä.

“Ajatus taantuvasta itsestäni ikääntyvässä ruumiissa ja mielessä tuntui epämukavalta. Alamäen – loivan tai jyrkän, pohjalla häämöttää kuolema.

Tajusin, että haluan tulla isona gootiksi. Iho ohenee, ääni kähenee. Gootille kuolema on ylevä loppuhuipennus, kynnys toisaalle. Tapahtuma, jonka jälkeen mikään ei ole niin kuin ennen.“

Työryhmäläiset ovat Nuutti Vapaavuori, Antti Haikkala, Tanjalotta Räikkä ja Perttu Sinervo.

Esityksen kesto on noin 1 tunti.

Baari aukeaa teatteritilassa klo 18.45.

Esitykset 22.9.-10.10.2021.


Triptyykki – kolmen esityksen ilta

Kolmen erilaisen esityksen Triptyykki saa ensi-iltansa
lauantaina 16.10.21.

Esityksessä Fragmentteja luisista sieluista pysähdytään viulun, kahden naisen ja miehen äärelle. Siinä esiintyvät Pirkko ”Pike” Kontkanen, Petri Mäkipää ja Marjo Hämäläinen.

Toisessa esityksessä sukelletaan liukastelevaan lavasketsivyörytykseen Häpy, jossa lavan valtaavat Jukka Toivonen, Antti Mankonen ja Anna Kankila. Ohjaus on Jukka Toivosen.

Triptyykin kolmas esitys on kuplettipunkkia, runon lukua ja kuvakertomuksia sekoittava Trio Yöväki. Trion muodostavat Tomi “Topi” Salmela, Riku Pirttiniemi ja Raul Rantanen.

Esitykset 16.10.-2.11.2021

Lisätiedot tästä.


Doctor DJ

Hassan Blasimin käsikirjoittama ja ohjaama Doctor DJ on ensi-illassa tiistaina 26.10.2021. Doctor DJ on valkokankaalla ja sen ympärillä tapahtuva cinematografinen ja teatraalinen tutkimusmatka. Lyhytelokuva kertoo rakkaudesta, kuolemasta ja ihmisen vastustamattomasta halusta laittaa itsensä likoon mitä vaarallisimmissakin tilanteissa. Elokuvassa nähdään Anna Kankila ja Antti Mankonen.

Poikkitaiteellisessa elokuvaillassa on puolen tunnin elokuvanäytännön lisäksi vaihtuvaa ohjelmaa ja kabaree-tunnelmaa – puheenvuoroja, kapakkamiljöö ja DJ.

K-18

Esitykset 26.10.-11.11.21.

Lisätiedot tästä.


Liput kaikkiin syksyn esityksiin