Teatteri Telakka peruu loppuvuoden esitykset 2.12. alkaen

Teatteri Telakka peruu 2.12. alkaen kaikki loppuvuoden 2020 esityksensä. Vuoden viimeiset esitykset ovat tiistain 1.12. Pikkuporvareita klo 14:00 ja 19:00.

Peruutukset liittyvät Pirkanmaalla keskiviikkona voimaan astuviin, COVID-19 pandemian hillitsemiseksi asetettaviin rajoituksiin, jotka rajaavat yleisötapahtumien asiakasmäärän enimmillään kymmeneen.
 
Nyt peruuntuvista esityksistä Pikkuporvareita ei jatka ohjelmistossa vuodenvaihteen jälkeen. Jo kertaalleen siirretyille Syd Barretteille pyritään löytämään uudet ajankohdat kevään 2021 kalenterista, mutta samaa määrää korvaavia esityksiä ei tässä vaiheessa voida taata.
 
Kevään 2021 ohjelmisto julkaistaan tällä viikolla. Joukossa on esimerkiksi helmikuussa ensi-iltansa saava, uusi pääohjelmiston kantaesitys, paluun tekevä hittinäytelmä sekä upeita vierailuja.

LIPUISTA:

Henkilöihin, jotka ovat jo ostaneet tai varanneet liput 2.12.-20.12. esityksiin tullaan olemaan erikseen yhteydessä Tiketin tai teatterin toimesta, mikäli he ovat antaneet yhteystietonsa. Tiketti lähettää toimintaohjeet sähköpostitse sekä tiedottaa esityskohtaisilla tapahtumasivuilla osoitteessa www.tiketti.fi.

Ensisijaisesti toivomme, että lipun ostaneet siirtäisivät varauksensa myöhempään esitykseen niiden varmistuttua tai vaihtaisivat sen lahjakorttiin. Halutessasi voit myös pyytää rahojen palauttamista, jolloin Tiketti palauttaa lipun hinnan, muttei palvelumaksuja ja toimituskuluja. 

Vaihdot lahjakortteihin ja palautukset hoituvat kätevimmin Tiketin nettilomakkeella osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja