Telakka Open Border-festivaali siirtyy vuoteen 2021

Teatteri Telakalla lokakuussa 23.-25.10.2020 järjestettäväksi aiottu, kansainvälinen teatterifestivaali Telakka Open Border siirtyy vuodelle 2021. Uusi ajankohta tarkentuu myöhemmin. 
 
Ensi kertaa järjestettävä Telakka Open Border on tiivistunnelmainen tapahtuma, joka halutaan järjestää täysillä, hyvin ja ennen kaikkea turvallisesti. Festivaalin taustalla oleva Teatteri Telakka haluaa tarjota vierailemaan tuleville esityksille niiden ansaitsemat puitteet sekä mahdollisimman monelle katsojalle tilaisuuden tutustua tämän hetken kiinnostavimpiin, pienten virolaisten teatteriryhmien teoksiin. 

Tämänhetkisessä koronatilanteessa ei näytä todennäköiseltä, että festivaalin täysipainoinen toteuttaminen olisi vielä lokakuussa mahdollista. Siksi siirrämme katseet ensi vuoteen, jolloin toivomme voivamme tarjota festivaalikävijöillemme ainutlaatuisen ja intensiivisen teatterikokemuksen turvallisessa ympäristössä. 

Jatkossa vuorovuosin järjestettävä Telakka Open Border esittelee pienten, riippumattomien teatterien ja työryhmien esityksiä kaikkialta maailmasta. Kolmipäiväisen festivaalin ensimmäiseksi teemamaaksi valittiin Viro, josta festivaaliviikonlopun ohjelmistoon valittiin open call-haun perusteella viisi omaleimaista esitystä ja kaksi bändiä. Mahdollisuutta siirtää ohjelmisto sellaisenaan uuteen ajankohtaan selvitetään parhaillaan, mutta pidätämme myös oikeuden muutoksiin.  

Liput jo ostaneisiin asiakkaisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Festivaalille ostetut liput voi vaihtaa tai palauttaa Tiketin kautta.