Teatteri Telakka peruu kaikki kevään esitykset

Teatteri Telakka peruu kaikki loput kevätkauden esityksensä koronatilanteen vuoksi. Kevään uudet kantaesitykset Syd Barrett ja Suksitango siirtyvät kokonaisuudessaan tulevan syyskauden ohjelmistoon. Suurimmalle osalle esityksistä on jo löydetty korvaavat ajankohdat, tiedotamme syksyn aikatauluista heti kun ne valmistuvat.

LIPUISTA:

Henkilöihin, jotka ovat jo ostaneet tai varanneet liput 18.3.-19.5. esityksiin tullaan olemaan erikseen yhteydessä Tiketin tai teatterin toimesta, mikäli he ovat antaneet yhteystietonsa. Tiketti lähettää toimintaohjeet sähköpostitse sekä tiedottaa esityskohtaisilla tapahtumasivuilla osoitteessa www.tiketti.fi.

Ensisijaisesti toivomme, että lipun ostaneet siirtäisivät varauksensa myöhempään esitykseen niiden varmistuttua tai vaihtaisivat sen lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden ajan. Tiketti veloittaa lipun siirrosta palvelumaksun (2,50 / 1,50€ lipun hinnasta riippuen). 

Halutessasi voit myös pyytää rahojen palauttamista, jolloin Tiketti palauttaa lipun hinnan, muttei palvelumaksuja ja toimituskuluja. Lippujen viimeinen palautuspäivä on 31.8.2020, jonka jälkeen Tiketti tilittää palauttamatta jääneet liput teatterille.

Vaihdot lahjakortteihin ja palautukset hoituvat kätevimmin Tiketin nettilomakkeella osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja

***

Kiitämme katsojiamme kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Pyrimme tiedottamaan kaikista muutoksista mahdollisimman nopeasti. 

Teatterin ovet ovat hetkellisesti kiinni, mutta me olemme yhä täällä ja työn touhussa, katseet tiukasti tulevassa.