Teatteri Telakka keskeyttää esitystoimintansa 15.4. asti koronaviruksen vuoksi

Teatteri Telakka keskeyttää esitystoimintansa kuukauden ajaksi 15.4.2020 asti. Esityskauden keskeytyksellä teatteri osallistuu yhteisiin toimenpiteisiin koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi. 

Keskeytys vaikuttaa erityisesti kevätkauden pääohjelmiston uuteen kantaesitykseen Syd Barrettiin, jonka ensi-ilta ke 18.3. siirtyy päätöksen seurauksena myöhempään ajankohtaan. Nyt peruuntuville esityksille pyritään löytämään uudet ajankohdat joista tiedotetaan tuonnempana. 

Henkilöihin, jotka ovat jo ostaneet tai varanneet liput 18.3.-5.4. esityksiin tullaan olemaan erikseen yhteydessä Tiketin tai teatterin toimesta, mikäli he ovat antaneet yhteystietonsa. Tiketti lähettää toimintaohjeet sähköpostitse sekä tiedottaa tapahtumasivulla osoitteessa www.tiketti.fi.

Ensisijaisesti toivomme, että lipun ostaneet siirtäisivät varauksensa myöhempään esitykseen tai vaihtaisivat sen lahjakorttiin, joka on voimassa 31.5.2021 asti. Liput voi myös palauttaa 31.8.2020 mennessä. Yleisöasiakkaille palautetaan rahat lipuista, muttei Tiketin palvelumaksuja ja toimituskuluja. Tiketin antamien tietojen mukaan arvioitu palautusaika on tällä hetkellä noin 10 arkipäivää.

Teatteritilamme alittaa 80 paikan katsomokapasiteettinsa puolesta reilusti AVI:n yleisötapahtumille asettaman asettaman 500 henkilön maksimimäärän, mutta esitysten siirto koettiin tarpeelliseksi toimenpiteeksi tässä nopeasti muuttuvassa tilanteessa. Teatteri Telakka seuraa tauon aikana aktiivisesti virustilanteen kehittymistä ja tiedottaa esityskauden jatkosta myöhemmin.