Tiedoksi asiakkaillemme koronavirukseen liittyen

Teatteri Telakka seuraa tiiviisti koronavirustilanteen kehittymistä ja toimii viranomaisten antamien ohjeistusten mukaan.

Syd Barrettin ensi-ilta pyritään pitämään suunnitellusti keskiviikkona 18.3. Ensi-illasta, esityskauden jatkosta ja mahdollisista lippuihin liittyvistä muutoksista tiedotetaan tarkemmin maanantaina Teatteri Telakan somessa, kevään esitysten tapahtumasivuilla ja teatterin nettisivuilla.

Katsojiemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi kehotammekin noudattamaan virallisia ohjeistuksia käsihygieniasta, oikeaoppisesta yskimisestä sekä kotiin jäämisestä, mikäli tunnet olosi flunssaiseksi. Teatteritilamme siivoukseen kiinnitetään erityistä huolta ja lipunmyyntiin varataan käsidesiä asiakkaidemme käyttöön.