Indie-tuotanto Not For Men ensi-illassa to 8.11. Teatteri Telakalla

Marraskuun alussa ensi-iltaan tuleva independent-tuotanto Not for Men päättää Teatteri Telakan syyskauden. Esityksen käsikirjoituksesta, ohjauksesta ja konseptista vastaa Mohammed ”Moe” Mustafa, joka on aiemmin ohjannut Telakalle kevään 2017 pääohjelmistoon kuuluneen esityksen When a Rainbow Is Black (Musta sateenkaari). Jordaniassa syntynyt ja Tampereella opiskellut Mustafa asuu nykyään Berliinissä, missä myös Not For Menin materiaali on työstetty.

Not for Men on runollisten monologien sarja naisista, jotka asuvat samassa rakennuksessa. Jokainen monologi kertoo tarinan, joka kytkeytyy sosiaalisiin, perheiden sisäisiin ja seksuaalisiin konflikteihin. Esitys piirtää kuvan yhteiskunnasta, heijastuksen elämästä, ihmissuhteista ja mahdollisuuksista, joita ei koskaan tullut.

Not for Men on ennen kaikkea multimediaesitys, joka etsii uudenlaista ilmaisumuotoa yhdistämällä videoinstallaation ja teatteri-ilmaisun. Se on myös monikielinen teos, jossa puhutaan englantia, suomea, unkaria ja saksaa. Esityksessä on suomenkielinen tekstitys.

Esityksen on käsikirjoittanut, ohjannut ja konseptoinut Mohammed Moe Mustafa, ohjaajan assistenttina toimii Kira Nakari. Rooleissa nähdään Kaisa Sarkkinen, Haley McGee, Noora Dadu, Kira Nakari (vierailija) ja Taina Sivonen (vierailija).

Not For Men saa ensi-iltansa 8.11. klo 19 Teatteri Telakalla. Muut esitykset la 10.11. klo 14, ti 13.11. klo 19, ke 14.11. klo 19, la 17.11. klo 14 ja su 18.11. klo 14. Liput esityksiin myy Tiketti.