Hullu Tampereen Teatterikesän pääohjelmistossa

Arvostelu- ja yleisömenestys Hullu on valittu Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon. Juha Hurmeen käsikirjoittama ja ohjaama esitys perustuu hänen samannimiseen romaaniinsa, joka ilmeistyi vuonna 2012.

Hullu oli viime syyskaudella yksi Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlavuoden ensi-illoista, ja se on ehtinyt olla ohjelmistossa meneillään olevalla kevätkaudella 2017. Esitys jatkaa ohjelmistossa myös Teatterikesän jälkeen syyskuussa 2017.

Parhaillaan Hullu vierailee Teatteri Jurkan ohjelmistossa Helsingissä. Esityksiä Helsingissä on 18.5.2017 saakka. Hullun kaikki esitykset Tampereella ja Helsingissä ovat olleet loppuunmyytyjä.

Esityksen valo- ja äänisuunnittelusta ja musiikin sovituksesta vastaa Hannu Hauta-aho, esitykseen kuuluvan laulun sävellyksestä Arto Piispanen.

Pukusuunnittelun on tehnyt Henna Mustamo, ja lavastussuunnittelun ovat tehneet yhdessä Hannu Hauta-aho, Juha Hurme, Henna Mustamo ja Perttu Sinervo. Esityksessä näyttelevät Antti Laukkarinen, Antti Mankonen ja Kaisa Sarkkinen.

Esitysajat Tampereen Teatterikesän pääohjelmistossa ovat torstaina 10.8.2017 klo 19:00 sekä perjantaina 11.8.2017 klo 13:30 ja 19:00. Festivaaliesitysten liput myydään Tampereen Teatterikesän kautta.

Esityksiä on Tampereella myöhemmin syyskaudella 2017 yhteensä neljätoista, joihin voi ostaa lippuja Tiketistä.