Yksin Berliinissä vierailee Telakalla

Teatteri Telakalla vierailee Yksin Berliinissä – Annan ja Oton tarina, joka nähdään Tampereella kaksi kertaa; keskiviikkona 12.4.2017 klo 20:00 ja torstaina 13.4.2017 klo 19:00. Lippuja esityksiin Tampereella voi ostaa Tiketistä.

Yksin Berliinissä – Annan ja Oton tarina kertoo vanhenevan pariskunnan viimeisestä ponnistuksesta, yrityksestä kääntää maailman kehitys uuteen suuntaan. He kirjoittavat postikortteja, joissa noustaan kolmannen valtakunnan johtajaa vastaan. Postikortit he jättävät porraskäytäviin, joista joku ne löytää.

Esitys perustuu Hans Falladan samannimiseen romaaniin, ja sen ovat toteuttaneet yhteistyössä Vapaa Teatteri, helsinkiläinen Teatteri Avoimet Ovet, kuopiolainen Tanssiteatteri Minimi, ja Riihimäen Teatteri. Se on dramatisoinut, ohjannut ja lavastanut Mikko Roiha. Annan ja Oton rooleissa ovat Tiina Weckström ja Jukka Pitkänen.

Yksin Berliinissä harjoiteltiin Berliinissä, ja ensimmäinen ensi-ilta oli Brotfabrik-teatterissa 10.2.2017. Suomen ensi-illat olivat Helsingissä 22.2.2017, Kuopiossa 2.3.2017 ja Riihimäellä 10.3.2017.

Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner. Esityskuvat ovat ladattavissa Vapaan Teatterin tapahtumasivulta.