When A Rainbow is Black ensi-illassa – esityksiä yhteensä viisi

Kevätkauden uusi teos When A Rainbow is Black (Musta Sateenkaari) on ensi-illassa torstaina 6.4.2017 klo 19:00. Muut esitykset ovat sunnuntaina 9.4. klo 17:00, keskiviikkona 26.4. klo 19:00, perjantaina 5.5. klo 19:00 ja lauantaina 6.5. klo 19:00. Lippuja voi ostaa Tiketistä.

When A Rainbow is Black kertoo kolme tositarinaa homoseksuaalien kokemasta väkivallasta, seksuaalisesta häirinnästä ja siitä selviämisestä. Esitys antaa äänen seksuaalisesti loukatuille.

– Se avaa osia menneisyydestäni taiteen keinoin. Se kertoo väkivaltaisuuksista, joita ovat kohdanneet seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ihmiset ja teot ovat olleet todella inhottavia, kertoo käsikirjoituksesta, ohjauksesta ja visuaalisesta suunnittelusta vastaava Mohammed ”Moe” Mustafa.

Lavastus- ja valosuunnittelusta vastaa Perttu Sinervo ja äänisuunnittelusta Uni Karinko. Videosuunnittelun assistenttina toimii Jaani Leinonen ja vastaava teknikko on Hannu Hauta-aho.

Näytteliijät ovat Anna Kankila, Antti Mankonen, Moe Mustafa ja Petri Mäkipää.

When A Rainbow is Black on käsikirjoitettu englanniksi, ja esityskielet ovat englanti ja suomi. Esitys kestää noin tunnin eikä siihen sisälly väliaikaa.