Lentävä suomalainen kiertueella

Viime vuonna Teatteri Telakalla ensi-iltansa saanut independent-tuotanto, Antti Huntuksen kirjoittama, Lentävä suomalainen – Toinen meistä on Paavo Nurmi kiertää keväällä eri puolilla Suomea.

Esitys vierailee Teatteri Vanhan Jukon ohjelmistossa, ja siellä ensimmäiset kiertue-esitykset nähdään huomenna keskiviikkona 5.4. klo 19:00 ja torstaina 6.4. klo 19:00.

Esitys vierailee myös Generaattorin näyttämöllä Kajaanissa lauantaina 6.5. klo 19:00 ja sunnuntaina 7.5. klo 15:00. Myöhemmin keväällä esitys nähdään myös Kaustisilla. Tarkat esitysajat julkaistaan myöhemmin.

Lentävä suomalainen – Toinen meistä on Paavo Nurmi on monologiesitys suomalaisuuden myyteistä, sankaruudesta ja miehen ruumiista.

– Esitys sisältää teemaattisesti sopivaa pöyhintää satavuotiaan Suomen ikonisista aiheista, ja toisaalta se tarkastelee kriittisesti niiden tulkintaa, sanoo esityksen ohjaaja Antti Haikkala.

Työryhmän muut jäsenet ovat Jaani Leinonen, Taika Louhivuori, Jaakko Suutari ja Panu Valo. Ajankohtaista tietoa kiertue-esityksistä saa Teatteri Melakan Facebook-sivulta.