When A Rainbow is Black: Avoin harjoitus maanantaina 3.4.2017

Järjestämme tiedotusvälineiden edustajille ja aiheesta kiinnostuneille lyhyen avoimen harjoituksen esityksestä When A Rainbow is Black maanantaina 3.4.2017 klo 11:00. Sisäänpääsy teatteriin hetkeä ennen harjoituksen alkua.

When A Rainbow is Black (Musta Sateenkaari) kertoo kolme tositarinaa homoseksuaalien kokemasta väkivallasta, seksuaalisesta häirinnästä ja siitä selviämisestä.

Esitys kysyy, mitä tapahtuu kun ihminen kokee seksuaalista häirintää tai väkivaltaa sukupuoli-identiteettinsä tai seksuaalisen suuntautumisensa johdosta? Mitä tapahtuu seksuaalisesti loukatuille?

Esitys käsittelee myös seksuaalivähemmistöjen syrjinnän taustalla mahdollisesti vaikuttavia poliittisia kysymyksiä.

Käsikirjoituksesta, ohjauksesta ja visuaalisesta suunnittelusta vastaa Mohammed ”Moe” Mustafa, lavastus- ja valosuunnittelusta Perttu Sinervo ja äänisuunnittelusta Uni Karinko. Videosuunnittelun assistenttina toimii Jaani Leinonen, ja vastaavana teknikkona Hannu Hauta-aho.

Esityksessä näyttelevät Anna Kankila, Antti Mankonen, Moe Mustafa ja Petri Mäkipää. Esitys on käsikirjoitettu englanniksi, ja esityskielet ovat englanti ja suomi.

Avoin harjoitus Teatteri Telakalla maanantaina 3.4. klo 11:00. Ensi-ilta on torstaina 6.4. klo 19:00 ja muut esitykset sunnuntaina 9.4. klo 17:00, keskiviikkona 26.4. klo 19:00, perjantaina 5.5. klo 19:00 ja lauantaina 6.5. klo 19:00. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.