Musta sateenkaari antaa äänen seksuaalisesti loukatuille

Kevätkauden uusi ensi-ilta on When A Rainbow is Black (Musta Sateenkaari), ja se kertoo kolme tositarinaa homoseksuaalien kokemasta väkivallasta, seksuaalisesta häirinnästä ja siitä selviämisestä.

Esitys kysyy, mitä tapahtuu kun ihminen kokee seksuaalista häirintää tai väkivaltaa sukupuoli-identiteettinsä tai seksuaalisen suuntautumisensa johdosta? Mitä tapahtuu seksuaalisesti loukatuille? Esitys käsittelee myös seksuaalivähemmistöjen syrjinnän taustalla mahdollisesti vaikuttavia poliittisia kysymyksiä.

Käsikirjoituksesta, ohjauksesta ja visuaalisesta suunnittelusta vastaa Mohammed ”Moe” Mustafa, joka on alunperin kotoisin Jordaniasta, mutta asuu ja opiskelee nykyisin Tampereella.

Lavastus- ja valosuunnittelusta vastaa Perttu Sinervo ja äänisuunnittelusta Uni Karinko. Videosuunnittelun assistenttina toimii Jaani Leinonen, ja vastaavana teknikkona Hannu Hauta-aho.

Esityksessä näyttelevät Anna Kankila, Antti Mankonen, Moe Mustafa ja Petri Mäkipää. Esitys on käsikirjoitettu englanniksi, ja esityskielet ovat englanti ja suomi.

Ensi-ilta on Teatteri Telakalla torstaina 6.4.2017 klo 19:00. Esitys kestää noin tunnin eikä siihen sisälly väliaikaa.

Muut esitykset ovat sunnuntaina 9.4. klo 17:00, keskiviikkona 26.4. klo 19:00, perjantaina 5.5. klo 19:00 ja lauantaina 6.5. klo 19:00.