Hullu Teatteri Jurkassa 24 kertaa

Suuren suosion saanut Hullu vierailee Teatteri Jurkassa Helsingissä yhteensä 24 esityskerralla 14.3. – 18.5.2017 välisenä aikana. Lippuja esityksiin Teatteri Jurkassa voi ostaa Lippupisteestä.

Juha Hurmeen käsikirjoittama ja ohjaama esitys on tarina siitä, kun järki lähtee kävelylle ja palaa kuukauden kuluttua takaisin. Siinä kuvataan useiden vaiheiden kautta etenevä matka, joka päättyy hullujenhuoneelle.

Suljetulla osastolla oma paikka pitää harjoitella ottamaan uudelleen. Siellä ihmiset ovat yhteiskunnan alimmaisella alustalla, ja silti se osoittautuu mahdolliseksi maailmaksi.

Esityksen valo- ja äänisuunnittelusta sekä musiikista vastaa Hannu Hauta-aho, ja pukusuunnittelusta Henna Mustamo. Esitykseen sisältyvän laulun on säveltänyt Arto Piispanen. Hullussa näyttelevät Antti Laukkarinen, Antti Mankonen ja Kaisa Sarkkinen.

Hullu perustuu Hurmeen samannimiseen romaaniin ja se sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 8.12.2016, jonka jälkeen sitä on esitetty jatkuvasti loppuunmyydyille katsomoille. Esityksiä on lisätty kahdesti.

Hullu jatkaa ohjelmistossa Teatteri Jurkan esitysten jälkeen. Loput Tampereen esityksistä syyskaudella 2017 on julkaistu myyntiin tänään. Esityksiä on syksyllä yhteensä kaksitoista.