Lokki tulee vierailemaan Teatteri Telakalle 28.2. – 2.3.2017

Teatteri Telakalla vierailee helmi-maaliskuun vaihteessa Lokki – valloittava nelinäytöksinen komedia – sovitettuna kahdelle näyttelijälle. Esitys kunnioittaa Anton Tšehovin alkuperäistekstin luonnetta ja sen huumori kumpuaa ihmisen itsekkyydestä. Elämä tuntuu olevan kuin julmaa leikkiä, jatkuvasti keskeytyvä pyrkimys nousta siivilleen.

Lokki perustuu Martti Anhavan käännökseen ja sen on ohjannut Henri Tuulasjärvi. Esityksessä näyttelevät Ella Mettänen ja Eero Ojala, ja näyttämöllisestä konseptista vastaavat kaikki kolme, Mettänen, Ojala ja Tuulasjärvi, yhdessä.

Mettänen ja Ojala vaihtavat nopeasti ja notkeasti roolista toiseen, ja Tšehovin henkilöiden lisäksi näyttämöllä nähdään myös irvikuvia 2010-luvun ihmisistä.

Lokki nähdään Teatteri Telakalla kolme kertaa. Esitykset ovat tiistaina 28.2. klo 19:00, keskiviikkona 1.3. klo 19:00 ja torstaina 2.3. klo 19:00. Lippuja voi ostaa Tiketistä. Esityksen kesto on noin 90 minuuttia, sisältäen väliajan.