Talvitarjous -kampanja ryhmälipuille käynnissä 10.3.2017 saakka

Teatteri Telakka on  käynnistänyt Talvitarjous -kampanjan, jonka aikana tiettyihin esityksiin voi ostaa edullisempia ryhmälippuja. Kampanja koskee perushintaisia ryhmälippuja ja opiskelijoiden ryhmälippuja. Ryhmälippujen kampanjahinta on 20 euroa (norm. 25,50 €), ja opiskelijoiden ryhmälippujen kampanjahinta 10 euroa (norm. 13,50 €).

Kampanjalippuja on rajoitettu määrä yksittäistä esitystä kohti, ja niitä voi ostaa kuten muitakin ryhmälippuja; kun ryhmän koko on 10 henkeä tai enemmän.

Esityskohtaisten kampanjatarjousten lippuja voi ostaa vain verkosta, ja maksutavoiksi soveltuvat kaikki Tiketin verkkokaupassa käyvät maksutavat sekä lisäksi maksu noudettaessa liput toimipisteestä tai R-kioskilta.

Kampanjahintaisia lippuja on saatavilla vain rajoitettu määrä yhtä esitystä kohti. Jos kampanjahintaiset ryhmäliput ovat loppuneet jostain toivotusta esityksestä, niin samaan esitykseen saattaa silti vielä saada normaalihintaisia lippuja, niin kauan kuin lippuja riittää. Normaalihintaisten lippujen kohdalla ryhmälippuja voi ostaa kun ryhmän koko on 10 henkeä tai enemmän. Silloin yksittäisen lipun hinta tippuu 26,50 eurosta 25,50 euroon.

Kampanja on voimassa 10.3.2017 klo 23:59 saakka, tai niin kauan kuin kampanjalippuja yhtä esitystä kohden on saatavilla.

Kampanjahintaisia ryhmälippuja voi ostaa esityksiin Ei voi auttaa, soriLokki (Vierailu)When A Rainbow is Black (ensi-ilta 6.4.2017), Yksin Berliinissä (Vierailu) ja Korallin elämää (ensi-ilta 29.5.2017), suoraan esitysten nimiin liitetyistä linkeistä.