Kirjailija ja ohjaaja Juha Hurme tavattavissa 21.12.2016

Kirjailija ja ohjaaja Juha Hurme on tavattavissa Teos & Tulenkantajat – kirjakaupassa keskiviikkona 21.12.2016 klo 17:00. Keskustelun aiheina ovat Juha Hurmeen kirjallinen tuotanto ja Hurmeen kirjoittama romaani Hullu, johon perustuva teatteriesitys sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 8.12.2016.

Hullu on  kertomus siitä, kuinka järki lähtee kävelylle ja palaa kuukauden kuluttua takaisin. Se kertoo hivuttautumisesta luisumista vastaan kun vetokoukku on katkennut. Siinä kuvataan useiden vaiheiden kautta etenevä matka, joka päättyy suljetulle osastolle.

Hullu on saanut kiitetyn vastaanoton Teatteri Telakalla ja tämän vuoden esitykset olivat loppuunmyytyjä. Kevätkauden 2017 esityksistä lähes kaikki on loppuunvarattu.

Hullusta ja Hurmeen muusta tuotannosta kirjailijaa haastattelee Teos & Tulenkantajat -kaupassa Erkki Kiviniemi. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.