Nyt saatavilla Teatteri Telakan lahjakortti

Teatterin ystäville on nyt tarjolla uusi tuote, Teatteri Telakan lahjakortti, jonka tarjoaa Tiketti. Lahjakortti käy maksuvälineenä Teatteri Telakan esityksiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi -verkkosivuilta tai Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka on avoinna tunnin ajan ennen esitysten alkua.

Kortti on voimassa vuoden ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla. Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin alle yhden euron jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Kun ostat lahjakortin Tiketin verkkokaupasta, valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry sitten kassalle. Lahjakortin voi noutaa Tiketin toimipisteistä, joita ovat Tampereella Klubi ja Stockmann, tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen.

Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Lahjakorteissa on neljän päivän varausmahdollisuus. Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.