Kevätkauden ohjelmisto julkaistu

Teatteri Telakan kevätkauden 2017 ohjelmisto on julkaistu. Esitykset käsittelevät vierautta, pelkoa, valtaa ja rakkautta. Ne puhuvat rajoista, rajattomuuksista, esteistä ja ennakkoluuloista – olosuhteista, joissa elämme ja olosuhteista, jotka elävät meissä.

Teatteri Telakka ry:n hallitus on linjannut, että kevätkauden aikana liikutaan mielen mielen, parisuhteen, seksuaalisuuden ja ekosysteemin rajapintojen kautta olennaisimpaan. Terve luonto ja ihminen osana kokonaisuutta.

Tammikuussa ohjelmistossa jatkavat syksy 2016 menestysnäytelmät, Antti Mikkolan Ei voi auttaa, sori ja Juha Hurmeen Hullu. Ei voi auttaa, sori on rinnakkain ohjelmistossa Tampereen Työväen Teatterin Kellariteatterissa ja Teatteri Telakalla. Viimeinen esitys on Teatteri Telakalla keskiviikkona 8.3.2017.

Juuri ensi-iltansa saanut Hullu jatkaa ohjelmistossa 11.3.2017 saakka, ja se nähdään myöhemmin keväällä Teatteri Jurkassa 24 esityskerralla.
Kevätkauden uusi ensi-ilta When a Rainbow Is Black käsittelee toisenlaista kuvaa homoseksuaalisuudesta, seksuaali-idetiteetin rakentumisesta ja vahvistumisesta sekä myös seksuaalista väkivaltaa. Uutena aluevaltauksena ohjelmistossa on uutta virolaista näytelmäkirjallisuutta lukudraamana.

Vierailuesityksinä nähdään Anton Tšehovin Lokki Henri Tuulasjärven, Ella Mettäsen ja Eero Ojalan sovituksena kahdelle näyttelijälle, ja Vapaan Teatterin Mikko Roihan ohjaus ja sovitus Hans Falladan romaanista Yksin Berliinissä.

Kevätkauden uusi independent-tuotanto Korallin elämää, joka käsittelee merien tämänhetkistä hyvinvointia ja sitä kautta myös ihmisen nykyistä ja tulevaa hyvinvointia.

Syksyn 2016 independent-tuotannoista Sinä ja minä Moskovan valoissa jatkaa ohjelmistossa tammi- ja helmikuun aikana kolmella lisäesityksellä. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.