Hullu Teatteri Telakalla NYT – esitykset jatkuvat 11.3.2017 saakka

Juha Hurmeen käsikirjoittama ja ohjaama Hullu on Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlavuoden viimeinen pääohjelmiston esitys. Hullu kertoo siitä, kun järki lähtee kävelylle ja palaa kuukauden kuluttua takaisin. Siinä kuvataan useiden vaiheiden kautta etenevä matka, joka päättyy hullujenhuoneelle.

Suljetulla osastolla oma paikka pitää harjoitella ottamaan uudelleen. Se on kaunistelematon ympäristö, jossa ihmiset ovat yhteiskunnan alimmaisella alustalla, ja silti se osoittautuu mahdolliseksi maailmaksi.

Hullu perustuu Juha Hurmeen samannimiseen romaaniin, joka julkaistiin vuonna 2012. Näyttämöversiossa nähdään näyttelijät Antti Laukkarinen, Antti Mankonen ja Kaisa Sarkkinen.

Esityksen valo- ja äänisuunnittelusta sekä musiikista vastaa Hannu Hauta-aho, ja hänen lisäksi esitystä varten Arto Piispanen on säveltänyt yhden laulun. Pukusuunnittelusta vastaa Henna Mustamo. Lavastussuunnittelun ovat tehneet Hannu Hauta-aho, Juha Hurme, Henna Mustamo ja Perttu Sinervo.

Ensi-ilta oli Teatteri Telakalla torstaina 8.12.2016, ja esityksiä päättyvällä syyskaudella yhteensä kuusi. Kevätkaudella 2017 Hullu nähdään Tampereella vielä yksitoista kertaa. Myöhemmin keväällä Hullu vierailee Teatteri Jurkassa yhteensä 24 esityskerralla.

Lippuja Tampereen esityksiin voi ostaa Tiketistä.