Ei voi auttaa, sori ja Hullu jatkavat ohjelmistossa vuonna 2017

Teatteri Telakan syyskauden uudet kantaesitykset Ei voi auttaa, sori ja Hullu jatkavat ohjelmistossa myös vuonna 2017. Kevätkauden 2017 esitykset Teatteri Telakalla julkaistiin myyntiin tänään maanantaina.

Antti Mikkolan uutuusnäytelmä Ei voi auttaa, sori on kotimainen kantaesitys muutoksen tarpeesta ja muuttumisen vaikeudesta. Se on näytelmä miehen ruuhkavuosista vaimon ja hellan välissä.

Se on myös kahden tamperelaisen teatterin, Tampereen Työväen Teatterin ja Teatteri Telakan yhteistuotanto. Näytelmä ratkeaa eri tavalla näissä kahdessa eri teatterissa. Roolituksessa on edustettuna molemmat teatterit, sillä esityksessä näyttelevät Heidi Kiviharju (TTT), Samuli Muje (TTT) ja Antti Mankonen. Viimeinen esitys Telakalla on keskiviikkona 8.3.2017. Kaikki esitysajat voi lukea tästä.

Juha Hurmeen Hullu perustuu hänen samannimiseen romaaniinsa, joka julkaistiin vuonna 2012. Näytelmäversion kantaesityksen ohjauksesta vastaa kirjailija, ohjaaja ja teatterimies Hurme itse, ja näyttämöllä nähdään Antti Laukkarinen, Antti Mankonen ja Kaisa Sarkkinen. Hullu saa ensi-iltansa Teatteri Telakalla torstaina 8.12.2016. Myyntiin julkaistuja esityksiä Telakalla on yhteensä seitsemäntoista. Esitysajat voi lukea tästä.

Vuonna 2017 ohjelmistossa jatkaa myös independent-tuotanto Sinä ja minä Moskovan valoissa kahdella esityksellä, jotka ovat sunnuntaina 29.1.2017 klo 15:00 ja lauantaina 4.2.2017 klo 15:00.