Lentävä suomalainen nyt ohjelmistossa

Syksyn ensimmäinen independent-tuotanto Lentävä suomalainen – Toinen meistä on Paavo Nurmi palaa Telakalle ja on ohjelmistossa nyt lokakuussa. Esityksiä on lokakuun aikana yhteensä viisi.

Lentävä suomalainen sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 1.8.2016 ja oli mukana Off Tampereen ohjelmistossa. Esitys oli 10.9.2016 Lainsuojattomat -teatterifestivaalien ohjelmistossa Porissa.

Antti Huntuksen kirjoittama Lentävä suomalainen – Toinen meistä on Paavo Nurmi on monologiesitys suomalaisuuden myyteistä, sankaruudesta ja miehen ruumiista.

Esityksen on ohjannut Antti Haikkala ja näyttämöllä nähdään Panu Valo. Työryhmän muut jäsenet ovat Jaani Leinonen, Taika Louhivuori ja Jaakko Suutari. Esitykset Teatteri Telakalla 5. – 19.10.2016. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.

Sunnuntaina 9.10. Lentävän suomalaisen rinnalla on mahdollista nähdä Taideyliopisto Teatterikorkeakoulun yleisökontaktikurssilla valmistunut Hymylä. Esityksen ohjauksesta vastaa Antti Haikkala. Lentävään suomalaiseen ja Hymylään voi ostaa myös yhteislippuja Tiketin kautta.