Digihattupelin viimeiset esitykset

Kirjailija ja elokuvaohjaaja Hassan Blasimin esikoisnäytelmä Digihattupeli (The Digital Hats Game) esitetään Tampereella vielä 20. - 21.9.2016. Esitykset ovat toistaiseksi viimeiset. Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlanäytelmä Digihattupeli on yhteistuotanto virolaisen Tartu Uus Teaterin kanssa.

Näytelmä sai ensi-iltansa Tampereella 16.3.2016, ja sitä esitettiin kevätkaudella kymmenen kertaa Tampereella ja viisi kertaa Virossa, joista kolme Tartossa ja kaksi Tallinnassa. Elokuun alussa Digihattupeli oli Off Tampereen ohjelmistossa kahdella esityskerralla.

Blasimin käsikirjoituksen käännöksistä ovat vastanneet Sampsa Peltonen ja Jonathan Wright, ja näytelmän ohjauksesta Hanno Eskola ja Antti Mankonen. Muu työryhmä koostuu suomalaisista ja virolaisista teatterintekijöistä.

Taiteellisesta suunnittelusta ovat vastanneet Henry Griin (lavastus), Hannu Hauta-aho (äänisuunnittelu), Tiina Helin (pukusuunnittelu), Emil Kallas (valosuunnittelu) ja Lasse Poser (videosuunnittelu).

Näyttämöllä ovat Mart Aas (Tartu Uus Teater), Henry Hanikka (Teatteri Telakka), Jekaterina Novosjolova (Tartu Uus Teater), Lasse Poser (Teatteri Telakka), Tanjalotta Räikkä (Teatteri Telakka), Tomi Salmela (Teatteri Telakka) ja Kaisa Sarkkinen (Teatteri Telakka).

Esitysajat Teatteri Telakalla ovat tiistaina 20.9. klo 19:00 ja keskiviikkona 21.9. klo 19:00. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.