Kahden esityksen sunnuntai

Sunnuntaina 9.10. Teatteri Telakalla on mahdollista nähdä kaksi teatteriesitystä samalla lipulla. Independent-tuotanto Lentävä suomalainen saa seurakseen vierailuesitys Hymylän. Lentävä suomalainen alkaa sunnuntaina 9.10.2016 kello 15:00, ja Hymylä väliajan jälkeen kello 16:30.

Molemmat esitykset voi tulla katsomaan yhteislipulla, jonka hinnat ovat 30 euroa (Peruslippu), 20 euroa (Eläkeläislippu) ja 15 euroa (Opiskelijat, työttömät, varusmiehet; teatterialan liput). Yhdistelmälippuja voi ostaa Tiketin verkkokaupasta, toimipisteistä ja teatterin ovimyynnistä ennen esityksen alkua.

Esityksiä yhdistää sama ohjaaja, tamperelainen Antti Haikkala, jonka kirjoittama ja ohjaama Kohta nähtiin Teatteri Telakan pääohjelmistossa viime syksynä.

Haikkalan ohjaama Teatteri Melakan independent-tuotanto Lentävä suomalainen – Toinen meistä on Paavo Nurmi palaa esitystauolta lokakuun alussa 5.10.2016. Esitys sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 1.8.2016 ja se oli myös Lainsuojattomat -teatterifestivaalin ohjelmistossa.

Hymylä on valmistunut Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun yleisökontaktikurssilla, joka toteutettiin yhteistyössä Kansallisteatterin kiertuenäyttämön kanssa. Haikkalan ohjaamassa esityksessä näyttelevät Henri Tuominen ja Pipsa Tuppela.