Läski kolme kertaa Tampereella

Teatteri Takomon vierailuesitys Läski nähdään Tampereella myös kolmannen kerran, sunnuntaina 2.10.2016 klo 19:00. Aikaisemmin myyntiin julkaistut esitykset perjantaina 30.9.2016 kello 19:00 ja lauantaina 1.10.2016 kello 15:00 ovat lähes loppuunvarattuja.

Raisa Omaheimon käsikirjoitukseen perustuva Läski on hauska, vihainen ja poliittinen esitys, joka käsittelee lihavuutta. Se kysyy, miksi kauniit, ihanat ja älykkäät naiset käyttävät koko elämänsä korjatakseen jotakin mikä ei ole rikki?

Omaheimo näyttelee esityksessä kaikki roolit. Dramaturgiasta ja ohjauksesta vastaa Elina Kilkku. Skenografiasta sekä ääni- ja videosuunnittelusta vastaa Tomi Flyckt, koreorgafiasta Mikko Orpana ja valosuunnittelusta Jari Piitulainen.

Läski sai ensi-iltansa Teatteri Takomossa 8.1.2016. Takomossa kaikki esitykset ovat olleet loppuunmyytyjä. Läskin kaksi ensimmäistä vierailuesitystä Teatteri Telakalla julkaistiin myyntiin tiistaina 14.6.2016. Lippuja kolmanteen voi ostaa Tiketistä.