Tue Teatteri Telakkaa kannatuslipulla

Tänä vuonna 20-vuotisjuhliaan viettävän Teatteri Telakan toimintaa on mahdollista tukea suoraan lipunoston yhteydessä. Juhlavuoden kunniaksi Teatteri Telakka ja Tiketti Oy tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden tukea Teatteri Telakan toimintaa kannatuslipulla.

Kannatuslipun hinta on 50 euroa ja lippuja voi ostaa vuoden 2016 aikana kaikkiin Teatteri Telakan esityksiin. Hinta sisältää toimitusmaksun.

Lippuja voi ostaa Tiketin verkkokaupasta, Tiketin toimipisteistä ja Teatteri Telakan ovilipunmyynnistä.

Teatteri Telakka on valtion rahoituslain ulkopuolella toimiva ammattiteatteri Tampereella. Vuonna 2013 Teatteri Telakka sai yhdessä virolaisen Rakvere Teaterin ja lahtelaisen Teatteri Vanhan Jukon kanssa näyttämötaiteen valtionpalkinnon suomalais-virolaisesta yhteistuotannosta Köök-Kullervo-Petroskoi.

Maaliskuussa 2016 Teatteri Telakka palkittiin Vuoden Teatteri 2016 -palkinnolla, jonka luovutti  Suomen Teatterit ry. ja palkintoa oli tukemassa Tiketti Oy.


Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlanäytelmä on palkitun Hassan Blasimin Digihattupeli (eng. The Digital Hats Game), joka on yhteistuotanto virolaisen Tartu Uus Teaterin kanssa. Se esitetään vielä kaksi kertaa;  tiistaina 20.9. klo 19:00 ja keskiviikkona 21.9. klo 19:00. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.