Syksyn 2016 ohjelmisto julkaistu

Teatteri Telakan syksyn 2016 ohjelmisto on kokonaisuudessaan julkaistu. Pääohjelmiston ensimmäinen teos syksyllä on Antti Mikkolan Ei voi auttaa, sori, jonka esitykset on julkaistu myyntiin jo aikaisemmin keväällä. Ei voi auttaa, sori toteutetaan yhteistuotantona Tampereen Työväen Teatterin kanssa ja siitä on luvassa kaksi ensi-iltaa, ensimmäinen TTT:n Kellariteatterissa 22.10.2016 ja toinen Teatteri Telakalla 2.11.2016. Esitys ratkeaa eri tavalla näissä kahdessa eri teatterissa.

Syksyn toinen pääohjelmiston teos on Juha Hurmeen käsikirjoittama ja ohjaama Hullu, joka perustuu hänen samannimiseen romaaniinsa. Hullu saa ensi-iltansa 8.12.2016. Esityksiä on yhteensä kuusi vuoden loppuun mennessä.

Syksyllä ohjelmistossa on myös kaksi independent-tuotantoa ja yksi vierailuesitys. Independent-tuotannoista ensimmäinen on Antti Haikkalan ohjaama Lentävä suomalainen: Toinen meistä on Paavo Nurmi, joka pohtii 1930-luvun ajankuvaa etsien yhtymäkohtia tämän päivän Eurooppaan. Syksyn toinen independent-tuotanto on Sirke Lääkkölän Sinä ja minä Moskovan valoissa, joka johdattaa musiikin ja runouden keinoin venäläisen ja suomalaisen kulttuurin yhteisiin sisältöihin. Ainoa vierailu syyskaudella on Teatteri Takomon yleisömenestys Läski.

Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlanäytelmä Digihattupeli jatkaa ohjelmistossa syksyllä neljällä esityksellä, joista kaksi ensimmäistä esitystä ovat 6. – 7.8.2016, Tampereen Teatterikesän aikana. Kaksi viimeistä esitystä ovat 20. – 21.9.2016. Digihattupeli esitettiin kevätkaudella Tampereella yhteensä kymmenen kertaa ja viisi kertaa Virossa. Digihattupelin kaksi viimeistä esitystä julkaistiin myyntiin toissa viikolla.

Syyskauden ohjelmisto on julkaistu myyntiin tiistaina 14.6.2016 ja lippuja voi ostaa Tiketistä.