Digihattupeli jatkaa ohjelmistossa syksyllä

Digihattupeli (The Digital Hats Game) jatkaa ohjelmistossa syyskaudella. Digihattupeli on Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlanäytelmä, yhteistuotanto virolaisen Tartu Uus Teaterin kanssa ja Hassan Blasimin esikoisnäytelmä.

Esitys sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 16.3.2016. Sitä esitettiin kevätkaudella Tampereella kymmenen kertaa, ja viidesti Virossa. Esityksen taiteelliseen ja tuotannolliseen työryhmään kuuluu suomalaisia ja virolaisia jäseniä. Esityksen ovat ohjanneet Hanno Eskola ja Antti Mankonen.

Esityksiä on syksyn aikana vain neljä, joista kaksi ensimmäistä nähdään Tampereen Teatterikesän aikana 6. – 7.8.2016. Seuraavat kaksi esitystä ovat tiistaina 20.9.2016 ja keskiviikkona 21.9.2016. Esitysajat löytyvät esityksen sivulta ja kalenterista. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.