Digihattupeli Tallinnassa – kaksi uutta esitysaikaa elokuussa

Hassan Blasimin Digihattupeli (The Digital Hats Game) esitetään tänä viikonloppuna kahdesti Tallinnassa. Esitykset ovat Von Krahl -teatterissa lauantaina 30.4. klo 19:00 ja sunnuntaina 1.5. klo 19:00. Digihattupeli on Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlanäytelmä, ja yhteistuotanto virolaisen Tartu Uus Teaterin kanssa.

Esitys sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 16.3.2016. Sitä esitettiin maaliskuussa Tampereella viisi kertaa ja kolme kertaa Tartossa 7. – 9.4.2016. Seuraavat viisi esitystä Suomessa ovat Tampereella 4.5. – 17.5. Kevään viimeinen esitys tiistaina 17.5. on Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlanäytös.

Esityksen ovat ohjanneet Hanno Eskola ja Antti Mankonen. Esityksessä näyttelevät Mart Aas (Tartu Uus Teater), Henry Hanikka (Teatteri Telakka), Jekaterina Novosjolova (Tartu Uus Teater), Lasse Poser (Teatteri Telakka), Tanjalotta Räikkä (Teatteri Telakka), Tomi Salmela (Teatteri Telakka) ja Kaisa Sarkkinen (Teatteri Telakka).

Taiteelliseen suunnitteluryhmään kuuluvat Henry Griin (lavastus, Tartu Uus Teater), Hannu Hauta-aho (musiikki ja äänisuunnittelu, Teatteri Telakka) Tiina Helin (pukusuunnittelu, Teatteri Telakka), Emil Kallas (valosuunnittelu, Tallinn Linnateater) ja Lasse Poser (videosuunnittelu, Teatteri Telakka).

Lippuja esityksiin Tallinnassa myyvät Piletimaailm ja Piletilevi. Lippuja Tampereen esityksiin voi ostaa Tiketistä. Digihattupeli esitetään Tampereella myös elokuussa. Tänään on julkaistu kaksi uutta esitystä, jotka ovat lauantaina 6.8.2016 klo 19:00 ja sunnuntaina 7.8. klo 15:00. Liput esityksiin ovat myynnissä välittömästi. Esitysajat ovat esityksen tapahtumasivulla ja kalenterissa.