Meriteatteri vierailee Teatteri Telakalla

Meriteatterin Eikä merta enää ole vierailee Teatteri Telakalla ensi viikonloppuna. Esitys on Lähtö -trilogian kolmas osa, joka sai ensi-iltansa viime kesänä Röölässä. Meriteatteri aloitti esityksen kevätkiertueen viime viikolla Lahdessa, Teatteri Vanhassa Jukossa.

Eikä merta enää ole – kotimatkan laulu kertoo tarinoita rakastavasta Tuulikista, ja Tyynestä jonka tarinat meri vei, kalastajista ja merimiehistä, hilpeistä tansseista, myrskyisistä kalareissuista, meren armosta ja armottomuudesta. Eikä merta enää ole laulaa Itämerestä, Jäämerestä, rantavedestä – ja hengen edestä. Entä koska täytyy antaa itselleen lähtökäsky?

Esityksen on kirjoittanut ja ohjannut Anni Mikkelsson. Rooleissa nähdään Antti Autio, Laura Halonen, Mait Joorits, Jaakko Ohtonen ja Vera Veiskola. Musiikista vastaavat Antti Autio, Jussi-Pekka Parviainen ja Vera Veiskola. Valosuunnittelun on tehnyt Nadja Räikkä.

Meriteatterin suosittu Lähtö -trilogia sisältää esitykset Merimies, muija, kalamiehen koira (2013), Laulu on meren laulu (2014) ja Eikä merta enää ole (2015). Esitykset perustuvat Röölän sataman tarinoihin ja saaristoluontoon. Ne ovat täysin itsenäisiä kokonaisuuksia, jotka voi katsoa tuntematta aiempia osia.

Meriteatteri vieraili Teatteri Telakalla viime vuoden kevätkaudella trilogian toisella esityksellä Laulu on meren laulu. Eikä merta enää ole nähdään Tampereella nyt kolme kertaa ja esitykset ovat perjantaina 15.4. klo 19:00, lauantaina 16.4. klo 14:00 ja sunnuntaina 17.4. klo 14:00. Ensimmäinen esitys perjantaina 15.4. klo 19:00 on jo loppuunvarattu. Lippuja kahteen seuraavaan esitykseen voi ostaa Tiketistä. Ovimyynnistä kannattaa aina kysyä myös peruutuspaikkoja hieman ennen esityksen alkua!