Sota ja rauha Teatteri Jurkassa

Sota ja rauha vierailee Teatteri Jurkassa Helsingissä huhti- ja toukokuun aikana. Ensimmäinen esitys on ylihuomenna keskiviikkona 13.4. klo 19:00.

Sota ja rauha kertoo elämästä Napoleonin Venäjän hyökkäyksen aikana. Se kutoo yhteen neljän aatelisen kohtalot jotka joutuvat tekemään valintoja kaoottisessa maailmassa, jossa suuret mullistukset ovat ihmisen tahdon ulottumattomissa. Sota ja rauha on kuvaus hyväosaisen ihmisen elinolosuhteesta, toiveista ja vastoinkäymisistä.

Tuomo Rämön dramatisoima ja ohjaama esitys sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 31.3.2015. Vuonna 2015 sitä esitettiin yhdeksäntoista kertaa, ja kahdesti Lainsuojattomat -teatterifestivaaleilla.

Taiteellisesta suunnittelusta vastaavat Hannu Hauta-aho (äänisuunnittelu), Henna Mustamo (pukusuunnittelu) ja Nadja Räikkä (valosuunnittelu ja visualisointi). Esityksessä näyttelevät Antti Mankonen, Petri Mäkipää, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli.

Sota ja rauha esitetään Teatteri Jurkassa yhteensä yksitoista kertaa 13.4. – 11.5.2016 välisenä aikana. Esitysten lipunmyynnistä vastaa Teatteri Jurkka ja lippuja voi ostaa Lippupisteestä.  Tutustu myös esitysten tapahtumatietoihin Teatteri Jurkan www-sivuilla.