Digihattupeli Tartossa ja Tallinnassa

Hassan Blasimin Digihattupeli (The Digital Hats Game) esitetään Virossa viisi kertaa huhti-toukokuun aikana. Esitys on Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlanäytelmä ja yhteistuotanto Tartu Uus Teaterin kanssa.

Esitys nähdään Tartossa Tartu Uus Teaterin näyttämöllä kolme kertaa; torstaina 7.4. klo 19:00, perjantaina 8.4. klo 19:00 ja lauantaina 9.4. klo 19:00.

Digihattupeli nähdään myös Tallinnassa huhti-toukokuun vaihteessa. Esitykset ovat Von Krahl -teatterissa lauantaina 30.4. klo 19:00 ja sunnuntaina 1.5. klo 2016 klo 19:00.

Hassan Blasimin esikoisnäytelmä kertoo hakkereista ja aktivisteista, jotka yrittävät vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Esityksen ovat ohjanneet Hanno Eskola ja Antti Mankonen.

Taiteelliseen suunnitteluryhmään kuuluvat Hannu Hauta-aho (äänisuunnittelu, Teatteri Telakka), Tiina Helin (pukusuunnittelu, Teatteri Telakka), Henry Griin (lavastus, Tartu Uus Teater), Emil Kallas (valosuunnittelu, Tallinn Linnateater) ja Lasse Poser (videosuunnittelu, Teatteri Telakka).

Esityksessä näyttelevät Mart Aas (Tartu Uus Teater), Henry Hanikka (Teatteri Telakka), Jekaterina Novosjolova (Tartu Uus Teater), Lasse Poser (Teatteri Telakka), Tanjalotta Räikkä (Teatteri Telakka), Tomi Salmela (Teatteri Telakka) ja Kaisa Sarkkinen (Teatteri Telakka).

Digihattupeli sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 16.3.2016. Ensimmäiset viisi esitystä olivat loppuunmyytyjä. Seuraavat esitykset Tampereella ovat keskiviikkona 4.5. klo 19:00, torstaina 5.5. klo 19:00, torstaina 12.5. klo 19:00, perjantaina 13.5. klo 19:00 ja tiistaina 17.5. klo 19:00. Viimeinen esitys on Teatteri Telakan 20-vuotisjuhlanäytös.

Lippuja Tarton ja Tallinnan esityksiin myyvät Piletimaailm ja Piletilevi.

Tampereen esityksiin saa lippuja Tiketistä.