Juhlavuoden kevätohjelmisto julkaistu

Teatteri Telakan juhlavuoden kevätohjelmisto on julkaistu kokonaisuudessaan myyntiin. Teatterin 20-vuotisjuhlanäytelmä on palkitun Hassan Blasimin esikoisnäytelmä Digihattupeli (eng. The Digital Hats Game), joka toteutetaan suomalais-virolaisena yhteistuotantona tartolaisen Tartu Uus Teaterin kanssa. Digihattupeli saa ensi-iltansa Teatteri Telakalla 16.3.2016 klo 19:00.

Juhlanäytelmän työryhmä koostuu suomalaisista ja virolaisista taiteilijoista. Sen ohjaavat Hanno Eskola ja Antti Mankonen. Digihattupeli esitetään keväällä Tampereella yhteensä viisitoista kertaa, joista kymmenen Tampereella ja viisi Tartossa ja Tallinnassa. Yhteistuotannosta kerrottiin julkisuuteen 17.11.2015.

Tuomo Rämön dramatisoima ja ohjaama arvostelumenestys Sota ja rauha nähdään keväällä esitysvierailuna Teatteri Jurkassa Helsingissä. Esitys sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 31.3.2015 ja sitä on esitetty vuoden 2015 aikana yhdeksäntoista kertaa, ja Lainsuojattomat -teatterifestivaaleilla kaksi kertaa.

Keväällä 2016 Teatteri Telakalla vierailee kolme esitystä. Telakan ikätoverin, lahtelaisen Teatteri Vanhan Jukon 20-vuotisjuhlanäytelmä Rikhard III nähdään Tampereella kaksi kertaa 30. – 31.3.2016.

Kaksi muuta vierailua nähdään huhtikuussa, kun Telakalla vierailevat Meriteatterin Eikä merta enää ole kolmella esityskerralla, ja espanjalaisen Teatro de Babel -ryhmän Arizona ..the musical? kahdella esityskerralla.

Teatteri Telakan kevätohjelmiston kaikki esitykset on julkaistu tänään myyntiin. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä. Lippuja Sodan ja rauhan esityksiin saa Teatteri Jurkasta ja Lippupisteestä.