Syyskauden esitykset käynnissä

Teatteri Telakan syyskauden esitykset ovat parhaillaan käynnissä. Syksyn ohjelmiston pääteos on uusi kotimainen kantaesitys, Antti Haikkalan kirjoittama ja ohjaama Kohta. Esityksen ensi-ilta oli torstaina 8.10.2015.

Kohta on filosofinen farssi, jossa kaikkea kummeksuva kolmikko kiertää katseiden kehystämää kehää. Näyttämölle paiskatut hahmot yrittävät ratkaista kaikkea tietämättä mitään. Historiaa heillä ei ole, nykyhetki jatkuvaa kriisiä ja tulevaisuus suuri mysteeri.

Kohta esitetään syyskaudella yhteensä viisitoista kertaa, jäljellä olevat esitysajat löytyvät kalenterista. Lippuja esitykseen voi ostaa Tiketistä ja tuntia ennen esitysten alkua ovimyynnistä Kulttuuritalo Telakalta. Viime hetken tietoa ja muita ajankohtaisia päivityksiä saa esityksen Facebook-tapahtumasta.

Loppuvuoden vierailuesitykset nähdään joulukuussa. Nukketeatteri Taiga-maton Talvisodan kirjeet nähdään kahdesti; perjantaina 4.12. klo 14:00 ja lauantaina 5.12.2015 klo 14:00.

Juuso Kekkosen monologiesitykset Queer Homo (Outo homo), Aristokraatit, ja Miehen lailla nähdään 10. – 13.12.2015, ja jokainen niistä vain kerran. Kekkosen Queer Homo on suurta suosiota saavuttaneen Outo homo -esityksen englanninkielinen versio. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä. Lisätietoja medialle voi lukea tästä.

 

Kohta – Trailer from Teatteri Telakka on Vimeo.