Syyskauden uusi ensi-ilta on Kohta

Teatteri Telakan syksyn ohjelmiston pääteos on Antti Haikkalan käsikirjoittama ja ohjaama Kohta. Kohdassa katsojat kohtaavat kummallisen kolmikon, keskellä kehää.

Esitys on absurdi komedia kolmesta hahmosta, joille kaikki on vierasta. Historiaa heillä ei ole, nykyhetki jatkuvaa kriisiä ja tulevaisuus suuri mysteeri. Ohjaaja Antti Haikkala kertoo esityksestä kesällä julkaistussa artikkelissa. Haikkalan mukaan yksi esityksen maailmaa kuvaava määritelmä on filosofinen satu.

Esityksen lasvatuksesta ja valosuunnittelusta vastaa Nadja Räikkä. Äänisuunnittelusta vastaa Alpo Nummelin. Rooleissa nähdään Antti Mankonen, Tanjalotta Räikkä ja Piia Soikkeli.

Kohta saa ensi-iltansa Teatteri Telakalla torstaina 8.10.2015 klo 19:00. Ensi-illan jälkeen esitystä esitetään yhteensä viisitoista kertaa 10.10. – 26.11.2015 välisenä aikana. Lippuja esitykseen voi ostaa ennakkoon Tiketistä.

Lisätietoja esityksen valmistumisesta ja esitykseen liittyvistä sisällöistä voi seurata Facebookissa.