Maailmankaikkeus Kajaanin Runoviikon ohjelmistossa

Teatteri Telakan esitys nähdään Kajaanissa kahdesti

Juha Hurmeen kirjoittama ja ohjaama Maailmankaikkeus on tällä viikolla Kajaanin Runoviikon ohjelmistossa. Esitys nähdään Kajaanissa kahdesti. Esitykset ovat torstaina 2.7.2015 klo 18:00 ja 22:00 Kajaanin kaupunginteatterin Sissilinnassa.

Maailmankaikkeus sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 10.10.2014 ja se kertoo Jaakko Juteinista, joka oli ensimmäinen suomen kielellä kirjoittanut kirjailija ja sanataiteilija. Esityksen musiikista vastaa Arto Piispanen. Esityksessä näyttelevät Antti Laukkarinen, Tanjalotta Räikkä, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli.

Maailmankaikkeudesta järjestettiin lisäesityksiä Tampereella tammi- ja maaliskuussa 2015. Helmikuussa 2015 esitys vieraili Suomen Kansallisteatterissa.

Maailmankaikkeus on Juha Hurmeen Suomalaisten puolustus -trilogian kolmas osa. Esitys nähdään kahdesti Espoon kaupunginteatterissa 1. – 2.12.2015.

Esitystiedot Teatteri Telakan www-sivuilla
Taustatietoa esityksestä
Ohjelmistotiedot Kajaanin Runoviikon www-sivuilla