Syksyn uusi ensi-ilta on Kohta

Teatteri Telakan syksyn pääohjelmiston ensi-ilta on Kohta, Antti Haikkalan kirjoittama esitys kolmesta hahmosta, joille kaikki on vierasta, heillä ei ole historiaa, nykyhetki on jatkuvaa kriisiä ja tulevaisuus on mysteeri.

Myös esityksen ohjauksesta vastaavan Antti Haikkalan mukaan kyseessä on komedia tai absurdi komedia. Haikkala kertoo, että esityksellistä maailmaa voisi kuvata määritelmällä filosofinen satu.

Esityksen valosuunnittelusta ja lavastuksesta vastaa Nadja Räikkä ja äänisuunnittelusta Alpo Nummelin. Esityksessä näyttelevät Antti Mankonen, Tanjalotta Räikkä ja Piia Soikkeli.

Kohta saa ensi-iltansa lokakuun alussa, torstaina 8.10.2015 klo 19:00. Ensi-illan jälkeen esitystä esitetään yhteensä viisitoista kertaa 10.10. – 26.11. välisenä aikana. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.