Sota ja rauha jatkuu elokuussa

Teatteri Telakan Sota ja rauha jatkaa ohjelmistossa syksyllä 2015 neljällä lisäesityksellä. Esitykset ovat lauantaina 8.8. klo 19.00, sunnuntaina 9.8. klo 14:00, torstaina 27.8. klo 19:00 ja perjantaina 28.8. klo 19:00. Esitysajat löytyvät myös sivuston kalenterista.

Sota ja rauha on Tuomo Rämön dramatisoima ja ohjaama tulkinta Leo Tolstoin klassikosta. Esitys kertoo elämästä 1800-luvun alun Venäjällä. Esityksen henkilöt joutuvat tekemään valintoja kaoottisessa maailmassa, jossa suuret mullistukset ovat ihmisen tahdon ulottumattomissa.

Esityksessä näyttelevät Antti Mankonen, Petri Mäkipää, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli. Esityksen musiikista ja äänisuunnittelusta vastaa Hannu Hauta-aho, lavastuksesta ja valosuunnittelusta Nadja Räikkä, ja pukusuunnittelusta Henna Mustamo.

Sota ja rauha sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 31.3.2015. Kevään viimeiset esitykset tänään perjantaina 8.5.2015 ja huomenna lauantaina 9.5.2015 ovat loppuunmyytyjä. Lippuja elokuun esityksiin voi ostaa Tiketistä.

Lisätiedot:

Esityksen tapahtumasivu
Esityksen taustatietosivu