Sota ja rauha – katso teaser

Sota ja rauha saa ensi-iltansa maaliskuun viimeisenä päivänä. Sodan ja rauhan aiheisiin voi tutustua katsomalla esitykseen liittyviä videoita. Esityksen ensimmäinen lyhyt video eli teaser julkaistiin helmikuussa. Tähän mennessä videoita on julkaistu yhteensä kahdeksan. Videot saattelevat esityksestä kiinnostunutta katsojaa esityksen temaattiseen maisemaan.

Teasereiden kuvaussuunnittelusta ja kuvauksesta on vastannut Lasse Poser, äänisuunnitelusta Hannu Hauta-aho. Esityksen kaikki teaserit ovat katsottavissa Vimeossa ja tämän sivun alalaidassa. Videoissa esiintyvät näyttelijät Antti Mankonen, Petri Mäkipää, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli.

Tuomo Rämön dramatisoima ja ohjaama Sota ja rauha on Teatteri Telakan ohjelmiston pääteos keväällä 2015. Esitys perustuu Leo Tolstoin samannimiseen romaaniin. Esitysajat löytyvät tapahtumasivulta ja kalenterista. Lippuja esitykseen voi ostaa Tiketistä.

Esityksen Facebook-tapahtumaan voi liittyä tästä.


 

 

Lisää aiheesta: Sota ja rauha – Tapahtumasivu

Sota ja rauha – Taustatietoa esityksestä